ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Yabancı damat mod on
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ondan bahsediyorum şöyle fit bir hatunla giriş yapsan trye fena mı olur :ddben yurt dışına defalarca çıktım ve ülkeme geri döndüm. fakat yabancı damat olmaya da hayır demem slslsji
beraber de çıkabiliriz bu yola. geçen gün dediklerimi unutun. w'yi ikna ederim ben. kırmaz beni. ırgat olarak ikiye çıkartırım kontenjanı.
İllegal mı çıkacağız yola ona göre yanıma Türk yiyecekleri alacagım soğuk baklava vsberaber de çıkabiliriz bu yola. geçen gün dediklerimi unutun. w'yi ikna ederim ben. kırmaz beni. ırgat olarak ikiye çıkartırım kontenjanı.
çok uğraşıyorlar seninleee .pbilemiyorum. yazdığını ''neden her konunun içine ediyorsun böyle'' diye okudum. savaş baltaları çıkıyordu. : )
yabani? bu aralar aranız iyi. düşün bence.jesse james'ten başka seçeneğimiz vardı da biz mi istemedik............
insan mı evcilleştirelim bu yaştan sonra.......yabani? bu aralar aranız iyi. düşün bence.