ne
Elmas Üye
Herkes orda parayı bulmak için gidiyor alemsin ya Sjssjdublin harici hicbiyerde yasamam. avrupada
mavrupa da gecim zor yeenim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Herkes orda parayı bulmak için gidiyor alemsin ya Sjssjdublin harici hicbiyerde yasamam. avrupada
mavrupa da gecim zor yeenim
Süreyya yı ikna etmek zor be bro SjsjsjBenim yurtdışına çıkma isteğim yok, aksine Süreyya'yı sürekli kandırmaya çalışıyorum, burada bir camping açalım diye.
sen daha plesk'i ikna edemedin, Süreyya'yı nasıl edeceksin.Süreyya yı ikna etmek zor be bro Sjsjsj
Yahu biz onla goygoy yapıyoruz o bir nataşa ile evlenip yurt dışına çıkacak Sjssjsen daha plesk'i ikna edemedin, Süreyya'yı nasıl edeceksin.
Yikilsin birakkkkkkkBen gelince niye yıkılıyor
Burda Turkiyeden gelme bir kopek kizi birakti birde roman sevgili yapti. Geldigi yeri unutmus adi.. herkes oldugu yerden evlenmeli. En sagliklisi(genel yorum. icimden yazmak geldi)
bi kac ablam (kuzen) var ve Turkiye'den birisiyle evlenip buraya aldilar. ilk basta yasam tarzlarini gorunce bi degisik oldum. tabi damatlar buranin kulturunu, dilini bilmiyor. isleri gucleri yok henuz. yeni dogmus bebe gibi buraya yerlestiler ve ablalarim resmen herseye baktilar, hallettiler. evin adami adam degildi, kadindi. acidim biraz ablalarima, yalan yok. birde affedersin ama aptalca da buldum. gereksiz yorucu bide. ne gerek vardi diye dusunsem de, tabi bana laf dusmez. bunlar yetmez mis gibi damatlar depresyondan da gectiler (kesinlikle anliyorum sebebini). ayak uyduramadilar, zorluk cektiler. evliliklerini etkiledi ilk basta ve Turkiye'ye gidip geldiler ara ara. yillar oncesi bu tabi. suan mutlular ve hersey muthis gidiyo. damatlarin da isi gucu var, dil gelistirdiler. yani ne diyeyim? ask nelere kadir (getverdemme)