FOOTBALL MANAGER HIKAYELERI

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Football Manager
Adem bu oyuna başlayan ve ya goren her adamın aklından ilk o soru geçer " ulan ne salak bir oyun onlar oynuyor sen izliyor musun ?" kjsjks
Ancak bu oyunu bir kaç saat oynayan her insan bağımlı oalbilir , olmalıdır da

AD0A3D8D-95B4-45CD-BE62-E1249B7BE5A6.jpeg

Kalaye 36 sut cek 2-3 yenil :)

En azindan sikintilarin kaynagi belli oldu. 1 forvet 1 sol acik 1 stopere ucar bu takim.

Adem bu oyuna başlayan ve ya goren her adamın aklından ilk o soru geçer " ulan ne salak bir oyun onlar oynuyor sen izliyor musun ?" kjsjks
Ancak bu oyunu bir kaç saat oynayan her insan bağımlı oalbilir , olmalıdır da
Valla benim hiç de ilgimi çekmemişti. Zira bilgisayarda oyun tarihim olarak ben, çok mazbut ve gelenekçi ve bi o kadar da gelişime kapalı birisi olarak half life ve cs aralara serpiştirilmiş nfs maceralarım ile saplantılı olarak yaşıyorum :d o yüzden bu oyunların üzerine pek oyun geçmişim olmadı. O dönem ben azılı bi IRC kullanıcısı olduğum için aman pc bi boşa çıkmasın da servere girip karı kız ile çene çalayım modunda geziyordum asgjkdafg :d bundan mütevellit pcde oyun oynamak bi zaman kaybı gibi gelirdi bana o dönemler.

Valla benim hiç de ilgimi çekmemişti. Zira bilgisayarda oyun tarihim olarak ben, çok mazbut ve gelenekçi ve bi o kadar da gelişime kapalı birisi olarak half life ve cs aralara serpiştirilmiş nfs maceralarım ile saplantılı olarak yaşıyorum :d o yüzden bu oyunların üzerine pek oyun geçmişim olmadı. O dönem ben azılı bi IRC kullanıcısı olduğum için aman pc bi boşa çıkmasın da servere girip karı kız ile çene çalayım modunda geziyordum asgjkdafg :d bundan mütevellit pcde oyun oynamak bi zaman kaybı gibi gelirdi bana o dönemler.

Benimde oynadığım tek oyundur.
Baya bağımlı oldugum dönemler olmuştur hatta bir çok arkadaşımın Pc'sine oyunu kurup onlara gittiğimde oynamışlığım vardır yani.
Bende başka oyun oynamam

Bu oyunda yapmaya çalıştığım şeyin ne kadar zor oldugunu anlatmak adına iki görsel paylaşacağım.
Biri takımların sponsorluk gelirleri biri de takımların oyunculara ödediği maaşlar.
Aradaki uçuruma bakmak yeterli. Bu ligde rekabete girilmeyeceğini görmek için.

20.png

21.png22.png

Herkes teknik direktör olmuş nasıl da anlamıyorum sizi :D

26.png

BigSix dedikleri gruptan hiç puan alamadım.
Ancak diğerlerine ezilmedim ve kendimi 7. olarak ilk sezonumda avrupa kupalarına attım.

Beni Huddstan kovdular :) 20. aldim 14. biraktim memnun kalmadilar.

Norvichdeyim ligde 17. siradaydiydilar, biseyler cikacal gibi bakalim.

Sana tavsiyem geniş alanda savunma ve geniş alanda hucumm oyna.
Yoksa darmaduman ederler.
Ben Bigsixin yedekleriyle ligde tutunuyorum

@La'edri Inter ile ilk sezonu 4. bitirdim. UEFA kupasini ve Super kupayi aldim.

Kadroyu bastan assagi yeniledim diyebilirim. Iyı para edecek Lukaku, Martinez, De Vrij, Brozovic gibi oyunculari sattim. 2. sezonun ilk yarisini lider bitirdim, Man City’nin oldugu gruptan lider ciktim, kadroyu buyuk olcude genclestirdim.

Sezonu bitirebilirsem screenleri atarim aksama. Ozellikle Ederson , Sane ve Chiesa’dan cok ciddi verim aldigimi soyleyebilirim.

Bu oyunda maçları canlı izliyebiliyomusun?
yoksa oyle beklionmu

üniversite yıllarıydı.
arkadaşlar eve çıkmıştı, ben de güya misafirlik diye 5 - 10 günlük yatıya giderdim :d

bi arkadaş vardı bi futbol oynu oynuyordu ama garipti. Bi saha var, sen teknik direktörsün, futbolcular var filan ama böyle nokta simgesiyle gösteriliyorlardı. Kırmızı ve mavi idi galiba. Böyle o noktalar sahada pervasızca dolanırdı. Ses mes yoktu doğru düzgün oyunda. La derdim "ne salak bi oyun, noktalar güya futbolcu, sen de ekrana öyle bakıyorsun mal mal, böyle oyun mu olur" diye kendi kendime söylenirdim. Arkadaş bildiğin hatasıydı oyunun. Gol atınca da "anatoliiğğ todorooovvvvv" diye bağırırdı. Sonra öğrendim ki eleman oyunda cevval bi santraformuş. Ama öyle güzel şiveli, ağız dolusu söylüyordu ki benim de ağzıma pelesenk olmuştur. Hatta günümüzde bile böyle bir şey başarmış isem mesela halı sahada ol atmışsam sanki bi başarı nidasıymış hala anatoli todorov diye bağırırım :dd bir de toledo diye birinin adını bağırırdı.

Sonra öğrendim ki oyun, o dönemin meşhur bi teknik direktörlük oyunu olan CM imiş :d

Bayramda seyranda arkadaşa mesaj atarken bazen "anatoliiğğ todorooovvvvv" diye eklemeyi de unutmuyorum :))))

CM hastalarındanım. Birkaç arkadaş oynardık. Birinin instagram rumuzunda todorov adı mevcut hala (:
Todorov fenaydı. Tsigalko o kadar iyi değildi. Evandro Roncatto vardı. Yerli olarak Temur vardı Yalovaspor'dan.
CM oynasalar buradakiler oynarım da FM ağır gidiyor, detaylı geldi bana. Çok vakit yer. @La'edri işin uzmanı olmuş.

Merhaba;
Güncelleme yapmadım uzun zamandır ( hatun yakındır s.cek belamı bu oyun yüzüne.) ancak iyi şeyler oldu.
Premier lige ve dinamiklerine adapte oldum.

28.png

Gördüğünüz gibi Uefa kupası şampiyonluğu yaşadım. 5.sezonumun sonunda.
Sırada ŞL şampiyonluğu var sonrasında bırakacağım zaten.

29.png

Ligi bu kadar kötü bitirmemin sebebi Premier ligin diğer liglere benzemiyor oluşu.

30.png
30.1.png

31.png

Bunlarda son 2 sezonluk transferlerim.

Merhaba;
Güncelleme yapmadım uzun zamandır ( hatun yakındır s.cek belamı bu oyun yüzüne.) ancak iyi şeyler oldu.
Premier lige ve dinamiklerine adapte oldum.

Ekli dosyayı görüntüle 4335

Gördüğünüz gibi Uefa kupası şampiyonluğu yaşadım. 5.sezonumun sonunda.
Sırada ŞL şampiyonluğu var sonrasında bırakacağım zaten.

Ekli dosyayı görüntüle 4336

Ligi bu kadar kötü bitirmemin sebebi Premier ligin diğer liglere benzemiyor oluşu.

Ekli dosyayı görüntüle 4337
Ekli dosyayı görüntüle 4338

Ekli dosyayı görüntüle 4339

Bunlarda son 2 sezonluk transferlerim.

Ellerine saglik azizim.

Bende Inter’le ikinci sezonumu bitirdim. 1 Puan farkla sampiyon oldum, Italya kupasini aldim. Şampiyonlar Ligi’nde Reale elendim.

2 sezonda 1 UEFA 1 SUPER CUP 1 LIG 1 ITALYA Kupasi 1 Italya Super Kupam var

3. sezonumda Sampiyonlar Ligi ve Ligi alirsam Milan veya Napoli’ye gecmeyi dusunuyorum.

Arsenal ile 4 sezon üst üste premier lig şampiyonluğu sonunda kadro da revizyona gidiyorum.
Forvet Moussa Dembele'yi elden çıkarıp yeni sezonda Wolves'ten Myron Boadu ile yola devam edeceğim

Anlamsız bir şekilde Gaziantep'ten aldığım TD teklifiyle ilk sezonu 9. sırada tamamladım. Transfer döneminde 14 transfer yaptım. 28. haftadan sonra Abdullah Avcı sendromuna yakalansam bile bir puan önde şampiyon tamamlamayı bildim.

Bu arada ucuz ve etkili forvet isteyen varsa janni serra'yı transfer edebilir. sezonu 34 golle kapattı.

Şampiyonluk primi olarak baklavalarımızı yiyoruz, sevgiler.

FM.png

• Beğen
Tepkiler: X
Şunu yarın akşam guncelleyeyim ben en iyisi

Bu guzel oyuna ayiracak zaman bulabildiğim anda sizdeyim. Bu gece 2 saatte olsa oynayacagim gibi.

2021 nasil @Gabiah?

Ben beğendim oyunu İbrahim ve sürekli oynuyorum
Tavsiye ederim almadiysan al bence

• Beğen
Tepkiler: X
Geri