Canis Major
Altın Üye
tüm mekanikleri öğrenince 2 sezon oynanmıyor hep win win kupa kupa. Çöp takımla bile 3-4 sezon sonra legend oluyosun pf hikayem bu .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben bu tablodan sonra CL şampiyonluğu ve üst üste ikici premier lig şampiyonluğu kazandım. Tabi mali durum çok iyiye gittiği için takım acaip güçlendi. Elimde ki bütün topculari satıp kadroyu sıfırdan yapilandiracagim bu sezon. Cidden kazanıyorsun sürekli ve tadı kaçıyor çünküNottingham Forest ile çıktığım kariyer yolculuğunda ilk sezon da Championship şampiyonu olup premier lige merhaba dedik.
Premier lig de ki ilk sezonumuz da averaj farkı ile Şampiyonlar ligini kaçırdık ve ligi beşinci bitirip Avrupa kupasına katıldık. Kupa da Ajax'a yarı final de elendik.
Premier lig de ki ikinci sezonumuzda Liverpool'un önünde ligi lider bitirip şampiyon olduk ve CL'ye katıldık.
Bu sezon da 6 maçta 5 galibiyet 1 mağlubiyet ile ikinci sıradayız.
4-4-2 taktiği çift forvet ile pozitif futbol oynuyoruz. Takımın yaş ortalaması 20 sadece kalecimiz Livakovic 27 yaşında
Forvet ikilimiz Fabio Silva ve Mohamed Daramy
Hatun msj atıyor neden geç cvp veriyorsun diye. FM oynuyorum desem mikicek beni diyemiyorumO yüzden ben brommapojkarna ile kariyer yapıyorum ksjks
gözümde canlandı koskoca mazi.Hatun msj atıyor neden geç cvp veriyorsun diye. FM oynuyorum desem mikicek beni diyemiyorum)
Baba CL finali oynicam msj geliyor. Ben o sıra 4-3-3 ofansif mi yoksa 4-4-2 kanat mi oynayım diye kafa patlatiyorum, bir bakıyorum tak mesaj. Sonrası görüntülü arama vs. Ama yine de dayanamayıp doğum günüm de yeni versiyonu almıştıgözümde canlandı koskoca mazi.
TV'ye yansıtıp oynuyordum evliyken PC de bir boklar mi karistiriyorsun demesin diye