FOOTBALL MANAGER HIKAYELERI

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Football Manager
CBD1CDC3-1A58-4282-AE36-4C098045CBFE.jpeg

Merhaba arkadaslar ;

Baslik altindan FM hikayelerimizi paylasiyoruz. Screenlerle anlatma olabilir nasil rahatiniza gelirse.

Bende nasipse bugun baslayacagim, izledigimiz politikalar , yaptigimiz yatirimlari vs kisacasi tum kariyerimizi paylasabiliriz..

Normal şartlarda çalıştırdığım takımlarda defansif yada kontra taktikler kullanmam. Ancak Bolton'un lige başlandığında alınan - 12 puan cezasından dolayı kontra ve defansif taktikler kullanmam gerekti. Sezon içinde inişli çıkışlı grafik cizsemde toplamda lig birincisiyle aynı puanı almama rağmen - 12 puan cezasından dolayı ligi belki de yedinci ve play-off sınırının dışında bitireceğim ya da play off oynayacağım. Sezon içinde hiç transfer yapamadım üstelik iki oyuncumu da satmak zorunda kaldım. Buna rağmen iyi iş çıkardığimi düşünüyorum.

Müsait anımda resimlerim.

• Beğen
Tepkiler: X
Adsız.png

Şampiyon olan takımla aynı istatistiklere sahip olup playofflara kalmak.
-12 puanın nasıl bir ucurum oldugunu goruyoruz burada.
Üstelik 2.3.4.5 takımdan daha az yenilgi ve daha fazla galibiyet almışım

Benimde FI tarihinden kalma bir kariyerim vardı, bugün resimlerini çekip paylaşayım. Yerel başarılarım var ama Avrupa kupası alamadım 4 yılda.

Bu maçla beraber play offları atlatıp ust lige çıktım.
1.png

Bir önceki ligde ki son maçlar

2.png

Bu ligde tutunabilmem mucize bence;

3.png

Ve yeni sezon transfer ve hazırlık maçları

4.png5.png

• Beğen
Tepkiler: X
@La'edri BOLTON ne kadar gerilemis yahu? Üstüne birde puan silme cezasi vermisler, korkunc bir duruma getirmisler resmen. Championshipte belki 1 yil takilabilirsin gibi duruyor. Ikınci yilinda rahatca cikarsin. Altyapi nasil?

@La'edri BOLTON ne kadar gerilemis yahu? Üstüne birde puan silme cezasi vermisler, korkunc bir duruma getirmisler resmen. Championshipte belki 1 yil takilabilirsin gibi duruyor. Ikınci yilinda rahatca cikarsin. Altyapi nasil?

En kral cıkan oyuncu yarım yıldız cıktı.
Ben genelde bonservissiz oyuncu alıyorum.
Sene boyunca sureklı oyuncu takip ederim.
Bakacagım ibrahim.
Bir önceki sene lıg bitirme beklentisi 23tü ve ligde 23 takım var kjskjs

En kral cıkan oyuncu yarım yıldız cıktı.
Ben genelde bonservissiz oyuncu alıyorum.
Sene boyunca sureklı oyuncu takip ederim.
Bakacagım ibrahim.
Bir önceki sene lıg bitirme beklentisi 23tü ve ligde 23 takım var kjskjs

Championship takimlarinin bile ornegin bizim Super Lige gore cok daha fazla geliri var, Ligden dusmedigin taktirde butce duzene girecektir. Asil zor yolu gecmissin ufaktan keyif alma donemleri baslayacaktir diye dusunuyorum.

Championship takimlarinin bile ornegin bizim Super Lige gore cok daha fazla geliri var, Ligden dusmedigin taktirde butce duzene girecektir. Asil zor yolu gecmissin ufaktan keyif alma donemleri baslayacaktir diye dusunuyorum.

Aslına bakarsan bir alt ligde daha fazla keyif aldım.
Çünkü yol zorlu ve çetrefilli, beni en çok portsmouth zorladı ligde.
Şimdi bütceden biraz içeri girerek biraz transfer yaptım ve katkı sağlayan gençleri elde tutmaya çalışıyorum.
Bakalım ne olacak

Beraber kurduğumuz oyunda da gördüm, çok detaylı bir şey FM20. Bir röportaja girdim çıkamadım (:
FM05 gibi fazla detayı olmayacak şekilde ilerlemeyi seviyorum. Oyuna çok karışan biriyim, tüm detayları kontrol etmem gerekiyor antrenman düzenine vs kadar. FM20'de bunlarla uğraşırsam çıkamam işin içinden.
@La'edri iyi iş başarmışsın gibi. Aldığın gençler iyiyse seni maddi olarak da taşırlar. Genç avcılığını severim.

Britanya'da Nottingham şehrinde herşey taraftarın istediği gibi gidiyor. Hic transfer yapmadan mevcut kadronuz ile ciktigimiz yolculukta 16 maç sonunda lider ile aramızda 1 puan var ve üçünçü sıradayız.
Ayrıca Carabao kupasında 3.turda premier ligin en güçlü ekiplerinden Tottenham'ı eledik arkasından yine premier lig ekibi Burnley'i 4.turda saf dışı bıraktık ve Chelsea ile çeyrek final mücadelesine çıkacağız.
Bu şanlı camiayı ait olduğu premier lige çıkarmayı kendimize vazife edindik.

20200425_232405.jpg

Bolton taraftarı gelen kötü sonuçlardan sonra hep bir ağızdan bağırıyor.

"İstifa da bir hizmettir hoca"

yok baktım 199tl yazıyordu demosu free sadece

Geri