Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Baskanim ben en son Ts’nin sizi 3-2 yendigi macta mesajini gormustum.Takim degistirdi saniyordum seni. SjajO değil de her an şampiyon olabiliriz. Demedi demeyin.
Derbiyi alalım da bu üzüntü onlara yeter.O değil de her an şampiyon olabiliriz. Demedi demeyin.
o değil de aziz yıldırım başkanlığa aday olmuş. fenerbahçe başkanları galatasaray şampiyonluğu için yarışıyor resmen.
Sevgili Lefty rastladığım en yılmaz Fenerbahçelisin ahahah Tebrik ediyorum azmini ve inancını ama aramızda kalsın emin ol yenilselerde üzülmeyecekler.Derbiyi alalım da bu üzüntü onlara yeter.![]()
Bizi kimse yolumuzdan çeviremez!!! Yol uzun ve ömür boyu sürse de yola devam!!!keşke ismail kartal yerine lefty sahanın ortasında futbolcuları toplayıp konuşma yapsaydı… o kadar inanıyor ki, hiç takım tutmuyor olsam 1 yıllığına premier ligden fenercity diye bir takımı ligde misafir ediyoruz zannedicem… hayır bu kadar inanıyor inanıyor artık kılışdaroğlu bile diyemicem, direkt gültekin beye benziyor sonları…
Yok değiştirmem ama umutlanmamak gerekiyorsa umutlanmamda. Canım yeğenim derbide sende Gs yi tut dedi formasını bile giyerim yeter ki eğlenelim dedim ahaha.pBaskanim ben en son Ts’nin sizi 3-2 yendigi macta mesajini gormustum.Takim degistirdi saniyordum seni. Sjaj
Helal olsun baskanim.Sendeki su tevazu ve samimiyetin binde 1’i camiyaya sadr olsaydi,bugun hem Fenevbahce hem Turk futbolu baska yerlerde olurdu. SjshhsYok değiştirmem ama umutlanmamak gerekiyorsa umutlanmamda. Canım yeğenim derbide sende Gs yi tut dedi formasını bile giyerim yeter ki eğlenelim dedim ahaha.p
Yav zaten max fener başarısı… olur da denk gelirse galatasarayı yenmek… üzüldüm size..19.05 tarihinde sizi yenmek ve o gün size üzüntü yaşatmak bile bu sezon bize yeter çünkü hep tetikte bekliyorsunuz Fenerbahçe yine ne yapacak diye.![]()
Peyniri futbol kulubunden daha meshur Dongusel hanim. : )Fenerbahçe'yi bilmem de bugün Ezinespor şampiyon oldu. Sanmam forumda Ezineli biri olduğunu ama varsa da tebrik edeyim buradan.ppp
Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi başarınıza bakınca çok haklısın.Yav zaten max fener başarısı… olur da denk gelirse galatasarayı yenmek… üzüldüm size..
Onlar için büyük başarı, niye küçümsüyorsun ki! : ))))))))))))Peyniri futbol kulubunden daha meshur Donguse hanim. : )
Onlar için büyük başarı, niye küçümsüyorsun ki! : ))))))))))))
Amin inşallah. : ))))) Ben iyi peynir olayına şampiyonluktan daha çok sevindim.: )))ahhaa estf.Kucumsemek ne haddimize bizzatihi tebrik ederim.Sampiyonluktan gern parayla,daha iyi peynir uretmek icin,guzel inekler/koyun alirlar umarim.
Amin inşallah. : ))))) Ben iyi peynir olayına şampiyonluktan daha çok sevindim.: )))