Fenerbahçe şampiyonluk yolunda!

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
keşke ismail kartal yerine lefty sahanın ortasında futbolcuları toplayıp konuşma yapsaydı… o kadar inanıyor ki, hiç takım tutmuyor olsam 1 yıllığına premier ligden fenercity diye bir takımı ligde misafir ediyoruz zannedicem… hayır bu kadar inanıyor inanıyor artık kılışdaroğlu bile diyemicem, direkt gültekin beye benziyor sonları…

keşke ismail kartal yerine lefty sahanın ortasında futbolcuları toplayıp konuşma yapsaydı… o kadar inanıyor ki, hiç takım tutmuyor olsam 1 yıllığına premier ligden fenercity diye bir takımı ligde misafir ediyoruz zannedicem… hayır bu kadar inanıyor inanıyor artık kılışdaroğlu bile diyemicem, direkt gültekin beye benziyor sonları…
Bizi kimse yolumuzdan çeviremez!!! Yol uzun ve ömür boyu sürse de yola devam!!!:)

Yok değiştirmem ama umutlanmamak gerekiyorsa umutlanmamda. Canım yeğenim derbide sende Gs yi tut dedi formasını bile giyerim yeter ki eğlenelim dedim ahaha.p
Helal olsun baskanim.Sendeki su tevazu ve samimiyetin binde 1’i camiyaya sadr olsaydi,bugun hem Fenevbahce hem Turk futbolu baska yerlerde olurdu. Sjshhs

Amin inşallah. : ))))) Ben iyi peynir olayına şampiyonluktan daha çok sevindim.: )))

Damak zevkinize gore peynir tavsiyesin de bulunabilirim.Zira bu konu bence bu tur tavsiyeler icin oldukca uygun. : ))

Latife bir yana Taciroglu’nun Ezine koyun peyniri fena degil Dongusel hanim.

Geri