Fenerbahçe şampiyonluk yolunda!

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
şampiyonluğunuz için rakipler kolunu, bacağını koyarken bi zahmet yüreğinizi koyun tabii ama biraz kekremsi hareketler bunlar… alışmadık gtte don durmaz gibi bi video olmuş. tüm dünyayı sarı lacivete boyayacaklarmış… tüm dünya = kadıköy’ün bir “kısmı” :emoji_sweat:

Dünya bizi konuşuyor ayrıca birkaç turiste Türkiye'de hangi futbol takımını biliyorsunuz diye sorun bakalım, ilk akıllarına hangi takım gelecek?:)
Ben sordum ve Galatasaray diyen hiç olmadı ancak Feneybahci demeye çalışanlar oldu.:)

Dünya bizi konuşuyor ayrıca birkaç turiste Türkiye'de hangi futbol takımını biliyorsunuz diye sorun bakalım, ilk akıllarına hangi takım gelecek?:)
Ben sordun ve Galatasaray diyen hiç olmadı ancak Feneybahci demeye çalışanlar oldu.:)
dünyanın bundan haberi olduğunu sanmıyorum leftyciğim ama senin güzel kalbini asla kıramam sabah sabah hele… bizim sormamıza gerek yok adamlar dünyanın her yerinde bizim formalarımızla, bizim maçlarımızı takip ettiği için alışığız. :emoji_sweat:

dünyanın bundan haberi olduğunu sanmıyorum leftyciğim ama senin güzel kalbini asla kıramam sabah sabah hele… bizim sormamıza gerek yok adamlar dünyanın her yerinde bizim formalarımızla, bizim maçlarımızı takip ettiği için alışığız. :emoji_sweat:
Sarı lacivert birkaç şey al sen kendine Melodramcığım çünkü yakında herkesin üstünde göreceksin.:)

Sarı lacivert birkaç şey al sen kendine Melodramcığım çünkü yakında herkesin üstünde göreceksin.:)
ezel’in anası kör meliha bile olsam elimin gitmeyeceği iki renk… koklaya koklaya bulurum yine sarı kırmızıyı ahaha. siz üzerine siyah polar giyip sarı laciverti kapatmadan dolanabilin de biz kusur kalalım <3

Siz Arjantinden futbolcu alırsınız ama Arjantinde Fernebahçe diye takım kurarlar…

seveninnnnnnn gönlünde umut olmazsa hayal neye yara düş neye yarar dırırırırırım :D bu şarkıyı tüm Fenerbahçelilere armağan ediyoruz

seveninnnnnnn gönlünde umut olmazsa hayal neye yara düş neye yarar dırırırırırım :D bu şarkıyı tüm Fenerbahçelilere armağan ediyoruz
Şampiyon olduğumuzda hep beraber başka şarkılar da söyleyeceğiz!:)

Sus beeee sezon sonu kaçacak evren ararken paraleli boylamı koordinatına kadar öğretceğiz…

Trabzon yattı diye 5 gol atabilmiş güruhun havalara bak. 1-2 ay önce bayernden 2 yedik diye kasıla kasıla ibibik horozuna dönen sanki bunlar değildi…

Geri