Mansur başkan 1, sen 2.Arkadaşlar kolaylık olması açısından fanatik fenerlilerin konudaki mesajlarını tek bir mesaj altında topladım, ara ara açıp gülebiliriz.. afhshdjdj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mansur başkan 1, sen 2.Arkadaşlar kolaylık olması açısından fanatik fenerlilerin konudaki mesajlarını tek bir mesaj altında topladım, ara ara açıp gülebiliriz.. afhshdjdj
Hiç üşenmemişsin…Arkadaşlar kolaylık olması açısından fanatik fenerlilerin konudaki mesajlarını tek bir mesaj altında topladım, ara ara açıp gülebiliriz.. afhshdjdj
Angie ve Lefty’nin mental sağlık.
Yapay zeka bile şampiyon Fenerbahçe dedi çünkü hak eden biziz, siz ise puan sistemi sayesinde, emek vermeden şampiyon olacaksınız!Arkadaşlar kolaylık olması açısından fanatik fenerlilerin konudaki mesajlarını tek bir mesaj altında topladım, ara ara açıp gülebiliriz.. afhshdjdj
Hayat böyledir @Melodram cığım maalesef... Her zaman iyi olan kazanamıyor!!!edit tayfadan foruma üye olan kimse yok mu ya…. bi de videolaştırılmalı ayehamur’un bu hizmeti. leftyciğim kusura bakma ama güldük <3
Merak etme @yoSun cuğum, derbi öncesi bize yenilgi psikolojisi yaratmak için tüm bunlar çünkü çok iyi biliyorlar ki o gün yenilecekler!!!kötüsünüz Lefty sen bakma bunlara![]()
Leftycim puan sistemi, futbol tarihinden hatta adem ve havvadan beri aynı ve dünyanın her liginde uygulanıyor. Siz ne istiyorsunuz ben anlamıyorum ki.. hahahahahaYapay zeka bile şampiyon Fenerbahçe dedi çünkü hak eden biziz, siz ise puan sistemi sayesinde, emek vermeden şampiyon olacaksınız!
19 Mayıs'ta sizi yendiğimizde hep birlikte güleceğiz!!!![]()
Oyun kalitesi ile şampiyon olamadınız bu sezon ve sadece şansınız iyiydi yoksa derbiye eşit ya da yakın puanla gelebilseydik, biliyorsun ki şampiyon bizdik.Leftycim puan sistemi, futbol tarihinden hatta adem ve havvadan beri aynı ve dünyanın her liginde uygulanıyor. Siz ne istiyorsunuz ben anlamıyorum ki.. hahahahaha
Puan sistemi sayesinde dedi ya… ahhahshdjd
En çok puan alan biziz, en çok gol atan bizde, en çok asist bizde, en iyi kaleci bizde, türkiyedeki bütün rekorları kırdık ve kötü oynadığımızı iddia ediyorsun ahhahahahahahwhwhwhwhwhhwhahahahhahahahahahahahhahsOyun kalitesi ile şampiyon olamadınız bu sezon ve sadece şansınız iyiydi yoksa derbiye eşit ya da yakın puanla gelebilseydik, biliyorsun ki şampiyon bizdik.![]()
En çok puan alan biziz, en çok gol atan bizde, en çok asist bizde, en iyi kaleci bizde, türkiyedeki bütün rekorları kırdık ve kötü oynadığımızı iddia ediyorsun ahhahahahahahwhwhwhwhwhhwhahahahhahahahahahahahhahs
ondan sonra biraz daha ahahsjshhsjshsjsjajajsjsjjs
siz o zaman bu haldeyken bile 0 kupayla bitiriyorsanız sezonu, kulübü kapatın gidin ahshahhahshshs birazcık daha hshahahahhahaha
19 Mayıs'ta "daha, daha, daha" nasıl olur, hep birlikte göreceğiz.En çok puan alan biziz, en çok gol atan bizde, en çok asist bizde, en iyi kaleci bizde, türkiyedeki bütün rekorları kırdık ve kötü oynadığımızı iddia ediyorsun ahhahahahahahwhwhwhwhwhhwhahahahhahahahahahahahhahs
ondan sonra biraz daha ahahsjshhsjshsjsjajajsjsjjs
siz o zaman bu haldeyken bile 0 kupayla bitiriyorsanız sezonu, kulübü kapatın gidin ahshahhahshshs birazcık daha hshahahahhahaha
Bak yine büyük konuştu… hahahahah19 Mayıs'ta "daha, daha, daha" nasıl olur, hep birlikte göreceğiz.![]()
19.05 tarihinde sizi yenmek ve o gün size üzüntü yaşatmak bile bu sezon bize yeter çünkü hep tetikte bekliyorsunuz Fenerbahçe yine ne yapacak diye.Bak yine büyük konuştu… hahahahah