Fenerbahçe şampiyonluk yolunda!

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Dünya bizi konuşuyor ayrıca birkaç turiste Türkiye'de hangi futbol takımını biliyorsunuz diye sorun bakalım, ilk akıllarına hangi takım gelecek?:)
Ben sordum ve Galatasaray diyen hiç olmadı ancak Feneybahci demeye çalışanlar oldu.:)
Futboldan çakmayan turistlere sorarsan sonuç bu olur.

Belki fikrin değişir.:)

Bi rahat bıraksanız Atatürk'ü. Siyasal islamcılarda benzeri söylemde bulunuyor, neymiş Atatürk yaşasaydı Erdoğancı olurdu gibi. Herkes kendine yamıyor, nasıl olsa Atatürk kendisini ifade edemiyor, savunamıyor. Meydan boş sallayın.

@Raskolnikov ne yorum yapmış diye bakmaya geldim:D
girl-and-a-magnifier.jpg

Bi rahat bıraksanız Atatürk'ü. Siyasal islamcılarda benzeri söylemde bulunuyor, neymiş Atatürk yaşasaydı Erdoğancı olurdu gibi. Herkes kendine yamıyor, nasıl olsa Atatürk kendisini ifade edemiyor, savunamıyor. Meydan boş sallayın.
Fenerbahçe'nin kendi sitesinde kayıtlarla mevcut olan tarihi bir gerçek ve senin verdiğin örnek ile hiç alakası bulunmuyor.
O dönemin gazete arşivlerinde de var. Yaşadığı dönem Fenerbahçe'yi desteklemiş ve neden bu kadar tuhaf geldi?
Fenerbehçe bu ülkenin futbol kulübü değil mi? Atatürk'ün tercih hakkı yok muydu?

Galatasaraylılar Atatürkçü değil fakat Fenerbahçeliler Atatürkçü gibi bir anlam çıkartmaya da çalışmayalım lütfen.

Fenerbahçe'nin kendi sitesinde kayıtlarla mevcut olan tarihi bir gerçek ve senin verdiğin örnek ile hiç alakası bulunmuyor.
O dönemin gazete arşivlerinde de var. Yaşadığı dönem Fenerbahçe'yi desteklemiş ve neden bu kadar tuhaf geldi?
Fenerbehçe bu ülkenin futbol kulübü değil mi? Atatürk'ün tercih hakkı yok muydu?

Galatasaraylılar Atatürkçü değil fakat Fenerbahçeliler Atatürkçü gibi bir anlam çıkartmaya da çalışmayalım lütfen.
Gene de ortak değerler üzerinden bu tür yorumlar yapmak yanlış. Taraftar olmak başka siyasi lider olmak başka.

Son düzenleme:
ali beyin hatası
başkan şöyle olsun böyle olsun diyenleri dinlemekti

yosuncum bilmem farkında mısınız ama puan olarak düşme potasına liderlikten daha yakınsınız jhsdh bırakın bu muhabbetleri zirvedekiler yapsın, siz kasımpaşa'yı rize'yi falan yenmeye bakın
Haha kıyamam en kötü halimizle hala 3.sıradayız cınım yaaaaa:D
Eee sende büyütecinle kapıda bekleyeceğine gsliler ile zirve mücadelenizi yorumla:D
Biz rizeyi 4 0 yendik canım yaaaa göremediysen büyütecinle bak istersen:)
Screenshot_20240215_201931_Mackolik.jpg
Siz bu hafta yenin de yoksa zirveden yavas yavas kopacaksiniz hahaha:)

Konu adına “şarampole yuvarlandı” eklemesi yapılarak güncellenmesini umuyorum…..

Haha kıyamam en kötü halimizle hala 3.sıradayız cınım yaaaaa:D
Eee sende büyütecinle kapıda bekleyeceğine gsliler ile zirve mücadelenizi yorumla:D
Biz rizeyi 4 0 yendik canım yaaaa göremediysen büyütecinle bak istersen:)
Ekli dosyayı görüntüle 92463
Siz bu hafta yenin de yoksa zirveden yavas yavas kopacaksiniz hahaha:)
kjdhjf biz hiç oynamadan siz rize gibi 8 galibiyet daha alırsanız oturur şampiyonluk tartışırız

Son düzenleme:
IMG-20240215-WA0031.jpg
@Raskolnikov 'un küçümsediği Beşiktaş'ım 10 yılda 3 kez şampiyon olmuş Fener nerede yaaaaaaa:D
Son 10 yılda şampiyon olamayan takımın taraftarı senle şampiyonluk tartışamam canım ya çok sey değişti :D
Mesela çen kaç yaşındaydın ?
Dolar kaç tl idi hahaah:D

Trabzondayken çok sevmiyordum kızı. Şimdi mecbur seveceğiz…

Geri