Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu soruyu kendinize sorman gerekiyor çünkü ilk şampiyonluk iddiasında bulunan Galatasaray oldu.
abi hepsi böyle bunların. hepsi default olarak bu özelliklerle doğuyor maalesef. her sene kesin şampiyonuz diye yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorlar, olamayınca da şener şen'in faşo aga filmindeki kaçtığı gibi yok oluyorlar uzay boşluğunda. bir sonraki sezon başına kadar da ağlayarak günlüklerine yazıyorlar hakemler, tff, gese filan diye.....Ya bu lefty, angie falan paralel evrende yaşıyorlar sanırım, çok fenerli tanıdığım yok, hepsi mi böyle acaba hahahaha
ne gündü dün gibi : PŞu durum çok acı ya hahahah![]()
Mxmxmxmx çok kötü ya.ne gündü dün gibi : P
hayatta yaşanılan en büyük dramlardan biridir bu birrrrr deMxmxmxmx çok kötü ya.![]()
Stadlarda yenilince calınan sarkilara bile dayanamaz insan bu çok çok kötühayatta yaşanılan en büyük dramlardan biridir bu birrrrr de
denizliden gol haberii varr : D
stephen appiahın direkten dönen topu inanılmaz anlardı
Bundan sonraki 10 yıla odaklanmasın artık çünkü 0 kupa sizin için geçerli olacaktır.Ben ama son 10yılda da sizfe 0 görüyorum .dd
hatem'i konudan alabilir miyiz lütfen. maç bitti, bitti.Dün Davinson Sanchezi izledikten sonra Galatasarayın düşe kalka puanları aldığını gördüm. Karşılarında biraz oynayan Antep olsaydı gs değil 3 puan 1 puan bile alamazdı.
Bu arada lidere selam durdunuz mu?