Fenerbahçe şampiyonluk yolunda!

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Rizespor maçı öncesi takıma ve camiaya şampiyonluk mesajı verdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ligde Rizespor ile oynayacakları maç öncesinde Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'na konuştu.

İsmail Kartal

"Son haftalarda sadece bitiricilik konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Bunu da düzelteceğiz. Herkes bize güvensin. Biz bu sene şampiyon olacağız" şeklinde konuştu.

"Herkes çok mutlu"

"Oyunun her alanında, bütün istatistiklerde hep lig lideriyiz. Rekorları alt üst ediyoruz"

"Takım içinde kavga huzursuzluk kesinlikle yok. Herkes çok mutlu"

Kaynak

Ahahah Lefty bayılıyorum sana ya :d

Bi rahat bıraksanız Atatürk'ü. Siyasal islamcılarda benzeri söylemde bulunuyor, neymiş Atatürk yaşasaydı Erdoğancı olurdu gibi. Herkes kendine yamıyor, nasıl olsa Atatürk kendisini ifade edemiyor, savunamıyor. Meydan boş sallayın.
Atatürk düşmanlığı yapma. Atamızı kalbimizden silmeye senin gücün yetmez. :emoji_sunglasses:

Sonuna kadar :emoji_flag_tr:

Robotları ciddiye almıyorum. Sahibine söyke biraz ayar yapsın bayağı saçmalıyorsun.
Ben robot değilim ama senin Atatürk hakkında taptığın inceden inceye kötülemeleri ve Atatürk’ün bu halk tarafından sevilmemesi için uğraştığını görebiliyorum. O yüzden beni kandıramazsın.

Ben robot değilim ama senin Atatürk hakkında taptığın inceden inceye kötülemeleri ve Atatürk’ün bu halk tarafından sevilmemesi için uğraştığını görebiliyorum. O yüzden beni kandıramazsın.
O halde fazla ayar vermişler baksana cin gibisin ufak bir inceliği dahi görüyorsun.

HEPİMİZİN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

“Takımın durumu şu an gayet iyi. Gelmeden önce arkadaşlarım burada her zaman iyi bir ortam olduğunu söylüyorlardı. Ben de geldiğimde kendi gözlerimle bu iyi ortamı net şekilde gördüm. Takım olarak saha içinde de iyi mücadele veriyoruz. Hepimizin hedefi şampiyonluk. Bunun için camia olarak taraftarlarımız dışarıda biz içeride elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz.

liderlik gittiği için
şu an şampiyon değiliz

Hem lig şampiyonluğu hem Avrupa şampiyonluğu hem de Türkiye kupaları derken işimiz çok zorlaştı ancak başaracağız!!!

FENERBAHÇE FUTBOL TAKIMINDAN BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARINA;

YÜRÜDÜĞÜMÜZ YOL ŞAMPİYONLUĞUN YOLU!
BU YOLDA BİR EKSİK OLMADAN OMUZ OMUZA DURMAK HEPİMİZİN FORMAYA BORCU!

"Sıradışı zamanlar, sıradışı kahramanlar ister."

Fenerbahçe, takımıyla taraftarıyla bu zorlu hikayenin kahramanı olacak kimliktedir.

Yürüdüğümüz yol, şampiyonluğun yoludur.

Bu yolda zorluklar, engeller ve engebeler elbette olacaktır.

Her şeyin en zoruyla mücadeleye alışkınız ama biliyoruz yalnız değiliz!

Desteğinizi gördük, mesajınızı aldık!

90 dakika yanımızda olacak taraftarımızla kenetleneceğiz!

Her zaman ve her koşulda bu kutsal forma ve bu arma için mücadele edeceğiz!

Geri