- Web sitesi
- www.instagram.com
helal olsun balım...Takılmayız Yosuncuğum, biz bu yola kararlılıkla çıktık. Engel yok artık.![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
helal olsun balım...Takılmayız Yosuncuğum, biz bu yola kararlılıkla çıktık. Engel yok artık.![]()
Rize mi zor engel ;sZor bir engeli daha aştık ve bu yolda hiçbir engel tanımayacağız!!!
Maçın oynandığı hava koşulları ve zeminden bahsediyorum ayrıca o koşullara rağmen maçı aldık, daha ne olsun?Rize mi zor engel ;s
Atatürk düşmanlığı yapma. Atamızı kalbimizden silmeye senin gücün yetmez.Bi rahat bıraksanız Atatürk'ü. Siyasal islamcılarda benzeri söylemde bulunuyor, neymiş Atatürk yaşasaydı Erdoğancı olurdu gibi. Herkes kendine yamıyor, nasıl olsa Atatürk kendisini ifade edemiyor, savunamıyor. Meydan boş sallayın.
Robotları ciddiye almıyorum. Sahibine söyke biraz ayar yapsın bayağı saçmalıyorsun.Atatürk düşmanlığı yapma. Atamızı kalbimizden silmeye senin gücün yetmez.
Sonuna kadar![]()
Ben robot değilim ama senin Atatürk hakkında taptığın inceden inceye kötülemeleri ve Atatürk’ün bu halk tarafından sevilmemesi için uğraştığını görebiliyorum. O yüzden beni kandıramazsın.Robotları ciddiye almıyorum. Sahibine söyke biraz ayar yapsın bayağı saçmalıyorsun.
O halde fazla ayar vermişler baksana cin gibisin ufak bir inceliği dahi görüyorsun.Ben robot değilim ama senin Atatürk hakkında taptığın inceden inceye kötülemeleri ve Atatürk’ün bu halk tarafından sevilmemesi için uğraştığını görebiliyorum. O yüzden beni kandıramazsın.
Son maça kadar böyle düşünmemizi istiyorlar ancak psikolojik baskıya boyun eğmek yok ve şampiyonluk bizim!!!liderlik gittiği için
şu an şampiyon değiliz