Fenerbahçe - Nottingham Forest ( 0-3 )

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
uyuyakalmışım maçı izleyememişim
geçmiş olsun

“Paramız kadar gücümüz var” sözüm maalesef doğruu çıktı
Adamlarrın parası dünyanın her yerinde bir numaara
İtalyan’ın parası dünyanın en düşük parası
İtalyan psrası €, neresi düşük? Eski parası diyorsan haklısın.

Son düzenleme:
uzun zamandır izlediğim en kötü fenerbahçe'ydi. öyle ki her sene harcadığım parayı, maçlara gidip gelmek için çektiğim cefayı sorgulattı. bazen kötü oynarsın, yenilirsin, elenirsin, bunların hepsi futbolda var, hepsine kabulüz. ama o sahada rakibine karşı u19 takımı gibi gözükemezsin. hele ki bu bütçelerle ve bu harcamalarla. adamlar maç boyunca hem fiziksel olarak, hem oyun anlamında kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı bizimle. hırs yapan yok, basan yok, çirkefleşen yok, ağırına giden yok. insanın kabullenemediği şey bu. yoksa türk takımları olarak kimlere kimlere elenmedik ki.

şu takımın makine gibi işleyişini görünce, premier lig'de bundan 1 sıra üstte olan tottenham'ın şampiyonlar ligini 4. sırada bitirdiği görünce, ingilizlerin futbolda arayı korkunç derecede açtığını anlıyorsun. 10 tane maç oynasan 1 veya 2 tanesini belki kazanırsın, öyleli.

@Lefty Kante nasıldı dün
Henüz bu maçlara yeterince hazır görünmüyor ancak asıl sorunumuz ise Cherif gibi 19 yaşında tecrübesiz bir oyuncuya umut bağlamamızdı. Cherif için bu maçlar çok zor şu aşamada ve bizim de yeni transfer döneminde acilen çözüm bulmamız gerekiyor.

Feneri uzun zamandır böyle istikrarsız görmemiştim. Bir hafta çok iyisin, diğer hafta kötüsün, sonra biraz iyisin, diğer maç hiç yoksun. Şampiyonluğa oynayan AstonVilla' ya karşı böyle oynamadın, ligde kalmak için uğraşan NF ye ne oldu da böyle oynadın. Dün Guendouzi çıkarın takım yoktu sahada. Kante' yi hoca bile görmedi bence sahada. Asensio' sundan Talisca' sına hepsi kötüydü hele 19 luk Cherif tam bir facia ve evet seyirci kim bunların amigosu falan, kim yönlendiriyor karmakarışık marşlar ıslık desen yerinde ve zamanında değil. Parayla olmuyor demek ki. Yıllardır takım ruhu problemi var onu da parayla sağlayamıyorsun işte. Yazık onca emeğe.

@Lefty aklıma geldikçe üzülüyorum kendi evinde taraftarın önünde boyle olmamalıydi tedesco acilen yollanmali

şu konuyu her gördüğümde utanıyorum, rezillik. ülkemizin ikinci büyük takımı bu hale düşmemeliydi.

@Lefty aklıma geldikçe üzülüyorum kendi evinde taraftarın önünde boyle olmamalıydi tedesco acilen yollanmali
Sürekli teknik direktör değişikliği doğru değil, oyuncuların motivasyonunu düşüyor. Sezon bitene kadar olağanüstü bir durum yoksa aynı teknik isimlerle devam edilmelidir.

İngiltere liginde her takım çok iyi futbol oynar ve bu sebeple sıralamaya aldanmamak gerekiyordu, sanırım o konuda biraz yanıldılar. Sağlık olsun, yeni maçlara odaklanmak gerekiyor.

Geri