- Web sitesi
- www.instagram.com
Iyi ki fenerli değilim yaaaa çildirmalik...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fenerbahçe sahasına gömüldü, top ezdi, hücumda çoğalamadı, tribün top rakipteyken devreye girmedi, pres yapmadı takım eee haliyle yenildi.uyuyakalmışım maçı izleyememişim
geçmiş olsun
İtalyan psrası €, neresi düşük? Eski parası diyorsan haklısın.“Paramız kadar gücümüz var” sözüm maalesef doğruu çıktı
Adamlarrın parası dünyanın her yerinde bir numaara
İtalyan’ın parası dünyanın en düşük parası
Henüz bu maçlara yeterince hazır görünmüyor ancak asıl sorunumuz ise Cherif gibi 19 yaşında tecrübesiz bir oyuncuya umut bağlamamızdı. Cherif için bu maçlar çok zor şu aşamada ve bizim de yeni transfer döneminde acilen çözüm bulmamız gerekiyor.@Lefty Kante nasıldı dün
Elek ederler valla. Fenerbahçe CL gitmesin zaten.Getirin Juventus’u Fenerbahçe 5 atacak ;d
İsmail Kartal'ın ahı var.@Lefty aklıma geldikçe üzülüyorum kendi evinde taraftarın önünde boyle olmamalıydi tedesco acilen yollanmali
buna bende katılıyorum:pİsmail Kartal'ın ahı var.
Sürekli teknik direktör değişikliği doğru değil, oyuncuların motivasyonunu düşüyor. Sezon bitene kadar olağanüstü bir durum yoksa aynı teknik isimlerle devam edilmelidir.@Lefty aklıma geldikçe üzülüyorum kendi evinde taraftarın önünde boyle olmamalıydi tedesco acilen yollanmali