Fenerbahçe - Nottingham Forest ( 0-3 )

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Üzüldüğüm tek konu var ki o da bu kadar emeğin boşa çıkmasıdır. Takımda bir istikrar kalmadı, sürekli bir şeyleri yeniledikçe daha da beter oluyor. Bu sezondan sonrasında acil forvet almaları gerekiyor.
Emek memek yok. Sürekli emekli olmuş Arap tatiline çıkmış çöpleri topladılar takıma. Üç maç üst üste aynı kadro maç yapmayan takım, takım olarak oynayamaz. Üzülmene üzüldüm. Gün gibi ortadaydi aslında herşey. Yok ligte ikinci yok namağlup.. bunlar boş. Asensiyo şikrinyar ve otervolde haricinde hepsi çöp

Emek memek yok. Sürekli emekli olmuş Arap tatiline çıkmış çöpleri topladılar takıma. Üç maç üst üste aynı kadro maç yapmayan takım, takım olarak oynayamaz. Üzülmene üzüldüm. Gün gibi ortadaydi aslında herşey. Yok ligte ikinci yok namağlup.. bunlar boş. Asensiyo şikrinyar ve otervolde haricinde hepsi çöp
Bu sezonu boş geçeceğiz artık ve yeni sezona odaklanmaları gerekiyor. Nasıl bir kadro kuracaklar bilemiyorum ancak bu şekilde iyi oyuncu getirmek de zorlaşıyor, takımın halini gören vazgeçer.

Skoda bacak kerem geçen maç iki hareket yaptı diye bişi olacak sandı insanlar. Ben o adama değil forma, tribünde yer vermem. Gelsin her sabah antremana. Gitsin evine. Satmayacaksın da bunu. Dursun öyle boşta.

Skoda bacak kerem geçen maç iki hareket yaptı diye bişi olacak sandı insanlar. Ben o adama değil forma, tribünde yer vermem. Gelsin her sabah antremana. Gitsin evine. Satmayacaksın da bunu. Dursun öyle boşta.
Halı saha maçına çağırmam.

1 Avrupa maçında koca 90 dakika kendi evinde 3 dandik şut 1 isabet, 0,42 gol kepazeliğini nasıl açıklarsın?

Hıyarlar 1 gol atsalar ne güzel para alacağdım. Ne damdik takım ya.

HBisVAPWAAAH0Il

“Paramız kadar gücümüz var” sözüm maalesef doğruu çıktı
Adamlarrın parası dünyanın her yerinde bir numaara
İtalyan’ın parası dünyanın en düşük parası

Fenerlileri sahura kaldırmayın onlar erken yiyip yattı..

70 ki yıllarda İtalya’ya giden abilerimiz mağazadan teyp almak iştemşler İtalyan teyp yerine tuğlayı kutuya koymuş
Eski denizciler böyle çok dolandırırılmiş

Bugün biz aynı durumdayız maalesef!!

Geri