Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çoluk çocuk izliyor ayıp yav TRT +18 film izletiyor millete. KINIYORUM.üç oldu, maçı bitirin. kötü şeyler oluyor.
İnsan notte basar iki gol daha atar diye
Hesabın mı çalındı bunlar nasıl yorumlarFenerbahçe'nin sorununun başkan ya da teknik direktör olmadığı da böylece anlaşılmıştır. Boş yere hem sezonu yok ettiler hem de önceki sezonu aratacak duruma getidiler takımı, yazık oldu...
Takım ne hale geldi görmüyor musun? Önceki iki sezondan daha beter durumdayız.Hesabın mı çalındı bunlar nasıl yorumlar![]()
Lefty üzülme ben konuyu açtığın ilk gün dedim elek ederlerFenerbahçe'nin sorununun başkan ya da teknik direktör olmadığı da böylece anlaşılmıştır. Boş yere hem sezonu yok ettiler hem de önceki sezonu aratacak duruma getidiler takımı, yazık oldu...
Asla bizim seviyemize gelemeyecekler.Kante o kadar kötü oynuyor, pas almaktan o kadar kaçıyor ki, fener 10 kişi gibi oynuyor maçı.
Tribünler de çok kötü. Ne ıslık ne uğultu ne takımı ateşleyecek bir tezahürat. İlk golden sonra durdular.
Dün gs 2.golü yediğinde tüm tribün takımı alkışlayıp ateşlemeye çalışıyordu..
Üzüldüğüm tek konu var ki o da bu kadar emeğin boşa çıkmasıdır. Takımda bir istikrar kalmadı, sürekli bir şeyleri yeniledikçe daha da beter oluyor. Bu sezondan sonrasında acil forvet almaları gerekiyor.Lefty üzülme ben konuyu açtığın ilk gün dedim elek ederler
Umarım sizin seviyenize asla inmeyiz. Çok şükürAsla bizim seviyemize gelemeyecekler.
Ahh Enciii çok üzülüyorum şu halinize.Umarım sizin seviyenize asla inmeyiz. Çok şükür