Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Emek memek yok. Sürekli emekli olmuş Arap tatiline çıkmış çöpleri topladılar takıma. Üç maç üst üste aynı kadro maç yapmayan takım, takım olarak oynayamaz. Üzülmene üzüldüm. Gün gibi ortadaydi aslında herşey. Yok ligte ikinci yok namağlup.. bunlar boş. Asensiyo şikrinyar ve otervolde haricinde hepsi çöpÜzüldüğüm tek konu var ki o da bu kadar emeğin boşa çıkmasıdır. Takımda bir istikrar kalmadı, sürekli bir şeyleri yeniledikçe daha da beter oluyor. Bu sezondan sonrasında acil forvet almaları gerekiyor.
Bu sezonu boş geçeceğiz artık ve yeni sezona odaklanmaları gerekiyor. Nasıl bir kadro kuracaklar bilemiyorum ancak bu şekilde iyi oyuncu getirmek de zorlaşıyor, takımın halini gören vazgeçer.Emek memek yok. Sürekli emekli olmuş Arap tatiline çıkmış çöpleri topladılar takıma. Üç maç üst üste aynı kadro maç yapmayan takım, takım olarak oynayamaz. Üzülmene üzüldüm. Gün gibi ortadaydi aslında herşey. Yok ligte ikinci yok namağlup.. bunlar boş. Asensiyo şikrinyar ve otervolde haricinde hepsi çöp
Sen de gelmezdin bu saatlerde hiç…Sen bu saatlerde uyurdun hep... Uyumalısın bence!
Takımımı yalnız bırakmayayım dedim ancak maça çıkmasalar daha iyi olacakmış.Sen de gelmezdin bu saatlerde hiç…
İkimiz de maç için burdayız, itiraf et.
Halı saha maçına çağırmam.Skoda bacak kerem geçen maç iki hareket yaptı diye bişi olacak sandı insanlar. Ben o adama değil forma, tribünde yer vermem. Gelsin her sabah antremana. Gitsin evine. Satmayacaksın da bunu. Dursun öyle boşta.
Ben uyuyorum. Sabah gelirim.