Fenerbahçe - Nottingham Forest ( 0-3 )

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Şaka bir yana tamam ligde didişiriz ederiz ağzımıza geleni sayarız belki ama mevzu ülke puanı ve rakip yabancıysa elbette destekleyeceğiz.

Umarım bu maçı kazanırız. Avrupa sahnesi isterse konferans ligi olsun yine zorlu. Tamam Forest kendi liginde düşmemeye oynuyor ama unutmayalım ki o bir premier lig takımı ve her zaman tehlike yaratabilirler.

Uzun boylu forvetleri vardı diye hatırlıyorum ona dikkat etmek gerek. Gol atmasa bile top indirir asist yapabilir bu tür santroforlar.

Kante ile her şey çok farklı olabilir ve dilerim öyle de olur.

@angie

Toi Kruvasan'a gittim ve üretim merkezi olarak yeterli ancak mekan tasarımı olarak şık değildi. Adet 240 TL olarak belirlenmiş sanırım çünkü birkaç çeşit aldık ve hepsinin adedi 240 TL olarak hesaplandı. Taze olması dışında, içindeki malzemenin ya da boyutunun o fiyatı karşıladığını düşünmüyorum.

Çalışanlar hoş görünümlü ve ortam temizdi.

O kadar sıra oluşturacak bir ürün çeşidi göremedim, aşağı yukarı benzer malzemeler kullanılmıştı. Sabahları belki daha fazla çeşit varsa onu bilemiyorum. Sonuç olarak çok fazla abartılmış sanırım.

Liginde kalma mücadelesi veren bir takım Fener için çerez olmalı.

Premier Ligin son sırasındaki bir takımın dahi kadro değeri ortalama 300-400 milyon euro bandında oluyor. NF kadro değeri 591M Euro. Yanlışsam düzeltebilirsiniz.

Nothingam Forest küme düşmeye oynuyor olsa bile çantada keklik bir takım değil.
Fenerbahçe'nin kendi sahasında oynuyor olmanın avantajını çok iyi kullanması gerekir.

İngiliz takımları genellikle savunma + kontra atak şeklinde hızlı geçiş futbolunda çok etkili.

Gol atamasa bile en azında yememesi dileği ile. Türk takımlarının, Süper Ligin imajı açısından Fenerbahçe'nin çok iyi bir sonuçla maçı bitirmesini diliyorum.

Başarılar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kadro değerleri klasik Ingiliz abartmasından ibaret. Herhangi bir ligde olsalar 200mio euro'yu geçmez. Fener favori bence.

Fenerbahçe çok gömülüyor sığır pres dediğimiz olayı uygulamazsa işleri zor çünkü güçlü kanatları var. Abi bu maçta kendini göstermeyeceksen nerde göstereceksin.

Bildiğimiz kör dövüşü bu maç. İki tarafta beceriksiz.

Ulan golü atan stoper ha bide. Hücumcu değil yani.

Ya hu şut vurulunca defans oyuncusu arkasını mı döner? 1. Amatörde dahi görmedim bunu.

Pff. Amatör takım gibi oynuyoruz. Hiç varlık gösteremiyoruz. Oyun kuramıyoruz. Boşa çıkan oyuncu desen yok. Ön oyuncular ne top sürebiliyor ne pas yapabiliyor. Kepazelik

Hahhah atak yaparken nasıl gol yeme tehlikesi atlatır la bi takım, kontaratak bile olmadan. Biri bana anlatabilir mi

ülke takımı gol yemij tüh..

maxresdefault.jpg

Geri