Fenerbahçe - Manchester United ( 1 - 1 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Fenerbahçe
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
teleyziyon trtyi çekmiyo mecbur internetten izliyom gol olursa 10 saniye sonra yazın

Şu Osayi'nin nöronlarının bağlantısı daha fazla olsa çok iyi topçu olabilirdi.

benim gözüm kör de golü fener mi attı manu mu attı :d
şuna 1 diyebilir miyiz

5 atıyodunuz ya hani
saymaya başlıyorum :dd

dur 2 geliyor birazdan telaş yapmayın

2016 manu fener maçında fener yenmişti manu başında Mourinho vardı şimdi fenerin başında gene yeniliyor gkdkdjsjs

çağlar baktı bunlarda iş yok ileri çıktı :ddd

Bekeş penaltı ve türk hakem olmayınca max febe xd xd ama okan hep içeri giriyor .((((((

Dzeko'nun gol atıp takımı öne geçirmesi lazım ancak çok geç aldı oyuna...

şu an hayatımda en son isteyeceğim şey febeli olmak, sizin adınıza çok üzgünüm. 4-0 veya 5-1 gibi bir skor tahminim var .(((
Futboldan çok anlayan, analist, scout, başbakan, cumhurgenelkurmay başkanı @Lefty ne düşünüyor acaba? xd xd xd
Maçın sonucu berabere gibi görünse de bizim için prestij maçı olacak ve ne yapıp edip 1 farkla da olsa maçı almak zorundayız.
1-0 / 2-1 ya da 3-2 gibi tek farkla galibiyet bekliyorum.
Yine inanılmaz gerçekçi bir yorum leftycim hahahahahah bu 2 gün güzel uyu, dinlen. O sırada da bahaneleri düşün :d
İlk yorumumda yazdığım gibi maçın sonucu beraberlik gibi görünse de Fenerbahçe'nin tek farkla alacağını düşünüyorum. Başarabilirse tabii ki, sonuçta zor bir maç olacak ancak diğer Avrupa maçları daha zor geçeceği için bu maçı almaları gerekiyor.

Beraberlik olacağı belliydi ancak tek farkla alacağımız konusunda umutluydum, sağlık olsun.
Geçmiş olsun aegishjalmur :)

Geri