Fenerbahçe - Manchester United ( 1 - 1 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Fenerbahçe
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Zor bir maç olacağını belirten Teknik Direktörümüz Jose Mourinho, “Ben Manchester United teknik direktörü değilim. Onların da korkması için bir sebep görmüyorum. Ama onlar için kolay bir maç olmayacağını biliyorlardır. Kolay bir maç olacağını düşünüyorlarsa bu yanlış bir yaklaşım olurdu. Zor bir maç olacağını bence onlar da biliyorlar. Maksimum güçleriyle buraya geleceklerini düşünüyorum. Hafta sonu oynayacakları maçı düşünerek rotasyon yapacaklarını düşünmüyorum. Güçlü bir şekilde buraya gelecekler. Ben de bunu yapacağım.” dedi.

Takımın yavaş olduğu yönündeki soruya Mourinho, “O sizin düşünceniz. Saygı duyuyorum.” yanıtını verdi.

Avrupa’da yarınki maçla birlikte 6 maçımız var ve Kostic’i ve Levent’i oynatamıyoruz. Şu anda listeye birini de ekleyemiyoruz eğer birini ekleme imkanımız olsaydı bunu yapardık ama yıl sonuna kadar UEFA turnuvalarında bu sıkıntıyı yaşayacağız. Ligde elimizde Kostic ve Levent var. Onlarla devam etmemiz gerekiyor. Elimizdeki kadro bu. Belirli sebeplerden dolayı Avrupa listesini yaparken 4 oyuncuyu bu listenin dışında bırakmak durumundaydık. Zor olacak ama içinde bulunduğumuz durum bu.

11’e 11 kazanamayız yarın 35 bin kişinin arkamızda olmasına ihtiyacımız var.”

Kaynak

Fenerbahçe'de sol bek için Mert Müldür kararı

Fenerbahçe’de zorlu Manchester United maçı öncesinde Mourinho'nun kadro planı ortaya çıktı.

Fenerbahçe, zorlu Manchester United maçı öncesinde kadro planlarını şekillendiriyor. Jayden Oosterwolde’nin uzun süreli sakatlığı, teknik heyeti zorluyor. Ferdi’nin ayrılışının ardından sol bekteki tek seçeneği Oosterwolde'nin yokluğunda Mert Müldür’ün forma giymesi bekleniyor.

Cezası sona eren Osayi ise ilk 11’e dönecek ve sağ bekte görev alacak. Oosterwolde'nin yanı sıra Cengiz Ünder de sakatlığı nedeniyle kadroda bulunmayacak. Levent Mercan, Oğuz Aydın, Filip Kostić ve Bartuğ Elmaz ise maç kadrosunda yer alamayacak.

Muhtemel 11'ler
Fenerbahçe:
Livakoviç; Osayi, Çağlar, Djiku, Mert; Fred, Amrabat; Tadic, Szymanski, Maximin; En Nesyri

Manchester United: Onana; Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot; Casemiro, Ugarte; Garnacho, Eriksen, Rashford; Höjlund

Kaynak

Çok zor ancak bir o kadar da keyifli bir maç olacak.
Fenerbahçe'nin bugün kendini fazlası ile göstereceği bir maç olacağını düşünüyorum.:kalp:

geçen sezon biz 3-2 kazandığımızda bunlar hayallerinde 5 atıyodu fırsat ayaklarına geldi hadi 5 atın da güzel bi maç izleyelim aslanlar hayallerde yaşayanı gerçeklerle sınadıkları? bi maç olmasın

Lefty ve ben çift santrfor oynayacağız. O iş bizdeeee. Rahat olun…

Kendilerini rezil olmaya o kadar alıştırmış bir camia ki, şimdiden başlamışlar bol geyiğe hahahahahhahah. Beraberliğe bile inancı olan febeli sayısı “0”
İnşallah büyük rezillik çıkmaz .(((

bu arada diğer kafes kuşunun kınusu nerde? xd

Kendilerini rezil olmaya o kadar alıştırmış bir camia ki, şimdiden başlamışlar bol geyiğe hahahahahhahah. Beraberliğe bile inancı olan febeli sayısı “0”
İnşallah büyük rezillik çıkmaz .(((

bu arada diğer kafes kuşunun kınusu nerde? xd
Kadıköy'de bugün futbol şöleni var ve size de hiç değilse 3-0 önde olduğunuz maçı 4-3 kazanmanın üzüntüsü sonrası moral olacaktır. :)

Puahahahahahahhahahahahahahhahahahahha lefty ya, holiganlığı başka boyuta çıkardın xd
Teneke samsuna benzemez bunlar haberin olsun, sen ne oldugunu anlamadan morinyonun sözleşmesini eline verirler xd xd

Puahahahahahahhahahahahahahhahahahahha lefty ya, holiganlığı başka boyuta çıkardın xd
Teneke samsuna benzemez bunlar haberin olsun, sen ne oldugunu anlamadan morinyonun sözleşmesini eline verirler xd xd
Lig maçları ile hiç kıyas yapma lütfen.
Bugün 3 takım maça çıkıyor ve normal şartlarda üçünün de kazanmasını desteklemek gerekiyor.
Fenerbahçe senin düşündüğün kadar kötü bir takım değil, Manchester ise abartıldığı kadar dev değil yani kazanmamız için hiçbir sebep bulunmuyor.

Lig maçları ile hiç kıyas yapma lütfen.
Bugün 3 takım maça çıkıyor ve normal şartlarda üçünün de kazanmasını desteklemek gerekiyor.
Fenerbahçe senin düşündüğün kadar kötü bir takım değil, Manchester ise abartıldığı kadar dev değil yani kazanmamız için hiçbir sebep bulunmuyor.
Manchester dev değil zaten leftycim, biz tokatladık kendi evlerinde.
Sorun sizsiniz, siz çok küçüksünüz .((((

Yorumcular üç oyuncuya dikkat etmek gerektiğinden bahsetmişler.
  1. Hojlund
  2. Garnacho
  3. Rashford

@aegishjalmur

Ekimler, kasımlar, aralıklar, ocaklar, şubatlar, martlar, nisanlar ve mayıslar hatta haziranlar, temmuzlar, ağustoslar, eylüller de bizimdir! O yüzden istediğin kadar gülebilirsin.:)

Geri