Fenerbahçe - Manchester United ( 1 - 1 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Fenerbahçe
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
"1-0 / 2-1 ya da 3-2 gibi tek farkla galibiyet bekliyorum." dan tek farkla alması gerekiyor ve dilerim başarabilirlere evrilmişsin @Lefty
İlk yorumumda yazdığım gibi maçın sonucu beraberlik gibi görünse de Fenerbahçe'nin tek farkla alacağını düşünüyorum. Başarabilirse tabii ki, sonuçta zor bir maç olacak ancak diğer Avrupa maçları daha zor geçeceği için bu maçı almaları gerekiyor.

içimizdeki ingilizlere inat fener 8 tane atar

1 gol Mert Hakan
1 gol acun
1 gol Mourinho
3 gol Lefty
2 gol angie

skor tahminim böyle içimizdeki İngilizlere inat.
Bu durumda sol bek açığını da ben kapatmış oluyorum.:)

Ya sen nasıl bir rüya alemindesin @Lefty hahahaha… ya siz biz misiniz? Sizin çapınız ne allah aşkıma… tek duan allahım nolur 2den fazla fark yemeyelim olmalı hahahaha
İddia oynadın değil mi? Bizim o yüzden kaybetmemizi çok istiyorsun.:)

boşver lefty yenilirsek bu sefer de yerli hakem deriz fenerliler olarak,Acun liderliğinde şıpıdık terliklerimizi giyip.

Umarım aeg’e Dubai’nin bile paklamayacağı bir galibiyet nasip etsin rabbim…

galatasaraylı arkadaşları sakinliğe davet ediyorum, ben akşam 19.30’dan sonra konuşacağım bu maçla ilgili… bi kere daha mahalle takımlarına puan bırakıp “biz büyük takımlarla daha iyi oynuyoruz” demeye gücüm yok. sıkın dişinizi…

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, Manchester United'ı konuk edecek. Mücadele öncesi United'da Antony, maça ilişkin kulüp televizyonuna konuştu.

Brezilyalı futbolcu eski takım arkadaşları Fred ve Dusan Tadic için "Fred çok iyi bir oyuncu ve harika bir insan. Onunla konuşma şansım olacak, ayrıca daha önce birlikte oynadığım Tadic'le de. Harika oyuncular ve onlara çok saygı duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Antony maça ilişkin, "Kendi oyunumuza ve antrenmanda yaptıklarımıza odaklanmamız lazım. Yoksa maçta istediklerimizi yapamayız." dedi.

Bir dönem Manchester United'ı çalıştıran Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho için Antony, "Mourinho harika bir antrenör ve saygıyı hak ediyor. Harika kulüplerde çalıştı ve Fenerbahçe de öyle. İyi işler yapıyorlar. O yüzden Türkiye'de oynayacağımız maça iyi hazırlanmalıyız." açıklamasında bulundu.

Kaynak

Geri