Fenerbahçe - Manchester United ( 1 - 1 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Fenerbahçe
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İçimizdeki ingilizler denmemiş daha

Erik ten Hag şimdiden gitmek için hazırlıklara başlasın, maç bizim, üzgünüm.:(

Football Insider'da yer alan habere göre; Manchester United'ın Brentford ve Fenerbahçe'ye karşı oynayacağı bir sonraki iki maçı kaybetmesi durumunda teknik direktör Erik ten Hag'ın görevden alınabilir. Bu da Jose Mourinho'nun eski takımı Manchester United'ın şimdiki teknik direktörünü işinden etmesi anlamına geliyor.

Kaynak

Yenelim de gerekli cevabı içeride ve dışarıda verelim…

İki dünya devinin karşılaştığı, güzel bir maç olacak.:kalp:

Jayden sezonu kapadı, kostic oynayamayacak, levent mercan zaten listede yok, asıl pozisyonu olan sağ bekte samsuna veya herhangi bir anadolu takımına başarı gösteremeyen mert müldür sol bekte oynayacak… rashfordın karşısında… Fıkra bu kadar.

diğer kanatta garnacho var, febemin sağ bekine, osayiye şimdiden bir kırmızı kart yazıyorum. Eğer olur da sol beke ambrabat falan yazarsa zaten orta saha geçmiş olsun xd xd xd

şu an hayatımda en son isteyeceğim şey febeli olmak, sizin adınıza çok üzgünüm. 4-0 veya 5-1 gibi bir skor tahminim var .(((

Futboldan çok anlayan, analist, scout, başbakan, cumhurgenelkurmay başkanı @Lefty ne düşünüyor acaba? xd xd xd

Jayden sezonu kapadı, kostic oynayamayacak, levent mercan zaten listede yok, asıl pozisyonu olan sağ bekte samsuna veya herhangi bir anadolu takımına başarı gösteremeyen mert müldür sol bekte oynayacak… rashfordın karşısında… Fıkra bu kadar.

diğer kanatta garnacho var, febemin sağ bekine, osayiye şimdiden bir kırmızı kart yazıyorum. Eğer olur da sol beke ambrabat falan yazarsa zaten orta saha geçmiş olsun xd xd xd

şu an hayatımda en son isteyeceğim şey febeli olmak, sizin adınıza çok üzgünüm. 4-0 veya 5-1 gibi bir skor tahminim var .(((

Futboldan çok anlayan, analist, scout, başbakan, cumhurgenelkurmay başkanı @Lefty ne düşünüyor acaba? xd xd xd
Kolay rakipler sizde ve bize tam Şampiyonlar Ligi ayarında takımlar denk geldi. Avrupa'da oynayacağımız hiçbir maç kolay olmayacak ancak bu maçta avantajlı olduğumuz bazı noktalar var.
  1. Mourinho'nun en iyi bildiği lig ve en iyi bildiği takımlardan birine karşı oynayacağımız için takımı analiz etmekte ve ona göre oyun kurmakta zorlanmayacaktır.
  2. Manchester United oyuncularından 7 tanesi cezalı ve sakat.
  3. Teknik direktörlerinin kaderi de bu maça bağlı olacağı için oyuncularda baskı artacaktır.
Sol bek, bizi evet zorlayacak ancak Jose Mourinho gibi bir isim için çözüm üretmek zor olamayacaktır.

Samsunspor maçındaki kadar vasat bir oyunculuk beklemiyorum. Dzeko yine ilk 11'de olup, Maximin ise sonradan oyuna dahil olmalıdır.

Maçın sonucu berabere gibi görünse de bizim için prestij maçı olacak ve ne yapıp edip 1 farkla da olsa maçı almak zorundayız.

İlk 8 bizim için zor ancak bu maçı almanın artısı, diğer Avrupa maçları açısından çok önemli. O maçlar çok daha zor geçecek.

1-0 / 2-1 ya da 3-2 gibi tek farkla galibiyet bekliyorum.

Ten Hag'tan Mourinho açıklaması​

Manchester United Teknik Direktörü Erik Ten Hag, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Fenerbahçe'nin deneyimli çalıştırıcısı Jose Mourinho'ya ilişkin, "O birçok kupa kazandı ve diğer teknik teknik direktörler için bir örnek" dedi.

Hollandalı teknik adam, Mourinho ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı ve, "İkimiz için de büyük bir maç olacak. Mourinho, bir kazanan, pek çok kupa kazandı ve bence birçok teknik direktör için de bir örnek. Bu yüzden ona karşı oynamaktan keyif alacağım" sözlerini sarf etti.

Kaynak

Kolay rakipler sizde ve bize tam Şampiyonlar Ligi ayarında takımlar denk geldi. Avrupa'da oynayacağımız hiçbir maç kolay olmayacak ancak bu maçta avantajlı olduğumuz bazı noktalar var.
  1. Mourinho'nun en iyi bildiği lig ve en iyi bildiği takımlardan birine karşı oynayacağımız için takımı analiz etmekte ve ona göre oyun kurmakta zorlanmayacaktır.
  3. Teknik direktörlerinin kaderi de bu maça bağlı olacağı için oyuncularda baskı artacaktır.
Sol bek bizi evet zorlayacak ancak Jose Mourinho gibi bir isim için çözüm üretmek zor olamayacaktır.

Samsunspor maçındaki kadar vasat bir oyunculuk beklemiyorum. Dzeko yine ilk 11'de olup, Maximin ise sonradan oyuna dahil olmalıdır.

Maçın sonucu berabere gibi görünse de bizim için prestij maçı olacak ve ne yapıp edip 1 farkla da olsa maçı almak zorundayız.

İlk 8 bizim için zor ancak bu maçı almanın artısı, diğer Avrupa maçları açısından çok önemli. O maçlar çok daha zor geçecek.

Berabere kalın büyük başarı sizin için. Samsun gibi şansa gol yemezler.

Sol bek bizi evet zorlayacak ancak Jose Mourinho gibi bir isim için çözüm üretmek zor olamayacaktır.

Yine inanılmaz gerçekçi bir yorum leftycim hahahahahah bu 2 gün güzel uyu, dinlen. O sırada da bahaneleri düşün :d

Berabere bitme olasılığı, iki takımın da kazanma olasılığından çok daha fazla çünkü her iki teknik direktör de hesaplarını yeni formata göre yapıyorlar. Takımların yaşadığı olumsuz süreç dikkate alındığında, kaybetmektense beraberlik iki teknik direktöre de avantaj sağlıyor.

Kobbie Mainoo, Harry Maguire, Luke Shaw, Tyrell Malacia, Leny Yoro ve Toby Collyer sakatlıkları nedeni ile maça çıkamayacaklar.

Bruno Fernandes ise kırmızı kart cezası nedeniyle oynayamayacak.

Fenerbahçe'nin bir şekilde bu maçı tek farkla alması gerekiyor ve dilerim başarabilirler.

Ya sen nasıl bir rüya alemindesin @Lefty hahahaha… ya siz biz misiniz? Sizin çapınız ne allah aşkıma… tek duan allahım nolur 2den fazla fark yemeyelim olmalı hahahaha

Berabere bitme olasılığı, iki takımın da kazanma olasılığından çok daha fazla çünkü her iki teknik direktör de hesaplarını yeni formata göre yapıyorlar.

Fenerbahçe'nin bir şekilde bu maçı tek farkla alması gerekiyor ve dilerim başarabilirler.
"1-0 / 2-1 ya da 3-2 gibi tek farkla galibiyet bekliyorum." dan tek farkla alması gerekiyor ve dilerim başarabilirlere evrilmişsin @Lefty

Geri