Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
önceki gün belçikalıydılar, dün hollandalı oldular, bugün de ingilizler. her milletten oldular bir tek türk olamadılar... (aziz yıldırım tonlaması ve mimikleriyle)İçimizdeki ingilizler denmemiş daha
Başarılar “Kırmızı Şeytanlar”
Kolay rakipler sizde ve bize tam Şampiyonlar Ligi ayarında takımlar denk geldi. Avrupa'da oynayacağımız hiçbir maç kolay olmayacak ancak bu maçta avantajlı olduğumuz bazı noktalar var.Jayden sezonu kapadı, kostic oynayamayacak, levent mercan zaten listede yok, asıl pozisyonu olan sağ bekte samsuna veya herhangi bir anadolu takımına başarı gösteremeyen mert müldür sol bekte oynayacak… rashfordın karşısında… Fıkra bu kadar.
diğer kanatta garnacho var, febemin sağ bekine, osayiye şimdiden bir kırmızı kart yazıyorum. Eğer olur da sol beke ambrabat falan yazarsa zaten orta saha geçmiş olsun xd xd xd
şu an hayatımda en son isteyeceğim şey febeli olmak, sizin adınıza çok üzgünüm. 4-0 veya 5-1 gibi bir skor tahminim var .(((
Futboldan çok anlayan, analist, scout, başbakan, cumhurgenelkurmay başkanı @Lefty ne düşünüyor acaba? xd xd xd
Berabere kalın büyük başarı sizin için. Samsun gibi şansa gol yemezler.Kolay rakipler sizde ve bize tam Şampiyonlar Ligi ayarında takımlar denk geldi. Avrupa'da oynayacağımız hiçbir maç kolay olmayacak ancak bu maçta avantajlı olduğumuz bazı noktalar var.
Sol bek bizi evet zorlayacak ancak Jose Mourinho gibi bir isim için çözüm üretmek zor olamayacaktır.
- Mourinho'nun en iyi bildiği lig ve en iyi bildiği takımlardan birine karşı oynayacağımız için takımı analiz etmekte ve ona göre oyun kurmakta zorlanmayacaktır.
- Manchester United oyuncularından 7 tanesi cezalı ve sakat.
- Teknik direktörlerinin kaderi de bu maça bağlı olacağı için oyuncularda baskı artacaktır.
Samsunspor maçındaki kadar vasat bir oyunculuk beklemiyorum. Dzeko yine ilk 11'de olup, Maximin ise sonradan oyuna dahil olmalıdır.
Maçın sonucu berabere gibi görünse de bizim için prestij maçı olacak ve ne yapıp edip 1 farkla da olsa maçı almak zorundayız.
İlk 8 bizim için zor ancak bu maçı almanın artısı, diğer Avrupa maçları açısından çok önemli. O maçlar çok daha zor geçecek.
1-0 / 2-1 ya da 3-2 gibi tek farkla galibiyet bekliyorum.
Yine inanılmaz gerçekçi bir yorum leftycim hahahahahah bu 2 gün güzel uyu, dinlen. O sırada da bahaneleri düşün :dKolay rakipler sizde ve bize tam Şampiyonlar Ligi ayarında takımlar denk geldi. Avrupa'da oynayacağımız hiçbir maç kolay olmayacak ancak bu maçta avantajlı olduğumuz bazı noktalar var.
Sol bek bizi evet zorlayacak ancak Jose Mourinho gibi bir isim için çözüm üretmek zor olamayacaktır.
- Mourinho'nun en iyi bildiği lig ve en iyi bildiği takımlardan birine karşı oynayacağımız için takımı analiz etmekte ve ona göre oyun kurmakta zorlanmayacaktır.
- Manchester United oyuncularından 7 tanesi cezalı ve sakat.
- Teknik direktörlerinin kaderi de bu maça bağlı olacağı için oyuncularda baskı artacaktır.
Samsunspor maçındaki kadar vasat bir oyunculuk beklemiyorum. Dzeko yine ilk 11'de olup, Maximin ise sonradan oyuna dahil olmalıdır.
Maçın sonucu berabere gibi görünse de bizim için prestij maçı olacak ve ne yapıp edip 1 farkla da olsa maçı almak zorundayız.
İlk 8 bizim için zor ancak bu maçı almanın artısı, diğer Avrupa maçları açısından çok önemli. O maçlar çok daha zor geçecek.
1-0 / 2-1 ya da 3-2 gibi tek farkla galibiyet bekliyorum.
"1-0 / 2-1 ya da 3-2 gibi tek farkla galibiyet bekliyorum." dan tek farkla alması gerekiyor ve dilerim başarabilirlere evrilmişsin @LeftyBerabere bitme olasılığı, iki takımın da kazanma olasılığından çok daha fazla çünkü her iki teknik direktör de hesaplarını yeni formata göre yapıyorlar.
Fenerbahçe'nin bir şekilde bu maçı tek farkla alması gerekiyor ve dilerim başarabilirler.