Fenerbahçe - Galatasaray (1-2)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Galatasaray da kötü oynadı ancak Fenerbahçe daha kötüydü. Ne yazık ki iki takımın karşılaştığı her maç öyle ya da böyle olaylı geçiyor.

İki sezondur kötü futbol oynayan Galatasaray'a kupa maçı da olsa yenilmemiz gerekiyordu ancak sağlık olsun ve böylece lig maçlarına odaklanmış olacağız.

Galatasaray da kötü oynadı ancak Fenerbahçe daha kötüydü. Ne yazık ki iki takımın karşılaştığı her maç öyle ya da böyle olaylı geçiyor.

İki sezondur kötü futbol oynayan Galatasaray'a kupa maçı da olsa yenilmemiz gerekiyordu ancak sağlık olsun ve böylece lig maçlarına odaklanmış olacağız.
Bu sene gitti, seneye odaklanın

Bu sene gitti, seneye odaklanın
Öyle yapacağız, bizim Fenerbahçe sevgimizin ölçüsü şampiyonluk değil, gönülden bağlıyız.:)

Kupa maçına ilk baştan isteksiz katılmıştık, o yüzden sonuç şaşırtıcı değil.

Yine bir ölüm kalım maçında fener yine öldü.
Gs deplasmanda oynuyor sonuçta, baskı altında olup oynayamasa da anlaşılır gelir ama gayet iyi oynadılar. Ama fenerin futbolunu anlamak mümkün değil. Ne organize bir atak, ne bir pas trafiği… Bir ara spiker de demişti sanırım, sanki ilk defa birbiri ile oynayan bir 11 var gibi. Talisca’ya da helal olsun. Türkiye’de Beşiktaş’tan başka takımda oynamam demişti, hakkaten oynamıyor. Şaşırdım. : dd

Ben ve diğer gerçek futbol gurmeleri yenileceğimizi adı gibi biliyordu. Jfjfj

karıştırıp karıştırıp koklattı. okan hocamız kokudan attı kendini yere.

Ne var ki bunda? Okan hakemlerin elini sıkmaya gitmiş, belki daha önce Mou ile de el sıkıştı veya sonra ayrılıtken onunda yanına gidecekti. Aslında ev sahibi misafirlerin yanına gider ayrılırken ama bu herifde kültür yokki ajsjjgj
Ne olursa olsun arkasından gidip burnunu sevmedi doğru değil.

Biri buruna yapisti, digeri de burnu kopmus gibi davrandi, ula dunyaya rezil ediyorsunuz bizi. Nu.nl yorumlarini gorunce yerin dibine giriyorum.

açtım atvyi
arada bakındım falan

Geri