Fenerbahçe - Galatasaray (1-2)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Beşiktaş maçında Galatasaray’ın yenilgiyi hak ettiğini ama bu yenilgi kırmızı kart olmasaydı belli daha farklı sonuçlara gidebilirdi demiştim. Beşiktaş’ı bu konuda tebrik etmiştim ki olay da çıkmamıştı. Fenerbahçe’de ne hikmetse hep bir sorun ve stres sonucunda kavga çıkıyor. Komutan dedikleri kişi başka bir takımda oynasa bu kadar çirkeflik yapamazdı. Herhangi bir Anadolu takımına gitse en fazla 1 sene kalır. İşi gücü çifkeflik. Hatta amatör liglerde oynasa kesin bir çok takımdan dayak yemişti. Abi maç mı oynuyorsun çirkeflik mi yapıyorsun belli değil. GALATASARAY’ımızı tebrik ediyorum.

günay'ın maç sonu açıklamasını izledim. çok güzel konuştu. umarım başarılı performansı devam eder de kaleyi gönül rahatlığıyla teslim ederiz kendisine.

Bu klupten bişey olmaz anca kel bırakıyor, umutsuzluk tohumu ekiyor, şampiyonluk bekleyen bebeler , gençler saç baş yoluyor...
Allah aşkına kadro genişliğin kimsede yok ama bir derbi galibiyetin yokkkkkk. Köyüne dön fener...

Ofsayt golü dahi ağlayanlara yetmedi, gerçek emek hırsızları belli oldu bugün. Aslanlarım iyi tokatladı ağlakları.

Maymun gibi Okan hocaya saldırdı .
Saldırması ayrı bir terbiyedizlik. Bakalım dürüstlük taslayanlar ceza alması gerekli diyeceklermi. Bu maç bize kimin kollandığını gösterdi. Malum camia derken kendilerinden bahsediyorlarmış.

2 dir morinho basın toplantısına girmeden kaçıyor.
İlk sayfada demiştim turu geçen ligi de alır. Gs şamyon olur

Saldırması ayrı bir terbiyedizlik. Bakalım dürüstlük taslayanlar ceza alması gerekli diyeceklermi. Bu maç bize kimin kollandığını gösterdi. Malum camia derken kendilerinden bahsediyorlarmış.
Onları kaale bile almıyorum ben kendileri yazıp çiziyorlar. “He” bile demeye değmez. Fenerbahçe aynı AKP gibi yönetiliyor, taraftarda inanıyor. 2023 , yol, köprü, hastane, ilaç, Lozan, din elden gidiyahh, Kürt açılımı, baş örtüsü, CHP, camiler ahır, kuyruk, bundan iyisi yok, kötünün iyisi, reis, halife, islamın kurtarıcısı vs vs say say bitmez .

Bunlar da YAPI, TFF, yabancı var, yabancı orta hakem, Galatasaray, Sarı kart, faul, kollanma, gerçek şampiyon, gitme sana muhtacım, 5 yıldız, 28 şampiyonluk . Futbolun siyasi benzerliği olan tek kulüp Fener’dir ;d

kenarda ne olup bittiğini biliyor musunuz da barış'a laf söylüyorsunuz. her olayda olduğu gibi pozisyon içerisinde komutanınız mert hakan var. osi, barış, gs camiası diyeceğinize bunları konuşun, special one hocanızı konuşun.

maç sonu mert hakan adımız çıkmış dokuza diyordu. kavgayı ayıran kişi çıktı. yanıldık, affet komutan.

izleyecek kanal bulamayınca uyudum
Galatasarayımız kazanmış tebrik ederim

dayanamadım maçın özetini izledim
atağı da savunmayı da iyi yapmışız
okan hocanın artık günay birinci kaleci demesi lazım

Geri