- Web sitesi
- www.instagram.com
ADAM ADAMMM...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kıskançlıktan tüm vaktini Fenerbahçe'ye ayıran rakipleri seviyoruz, onlar olmasa 365 gün Fenerbahçe nasıl konuşulacak?Yeter da kjkkkjjkhlh fenerli olsam çoktan kafanı kırmıştım ktkfofiyjhjud
Biz olmasak adam yerine bile konmazlar ve bunun çok bilincindeler. Üzerimizden prim kasıyorlar…Kıskançlıktan tüm vaktini Fenerbahçe'ye ayıran rakipleri seviyoruz, onlar olmasa 365 gün Fenerbahçe nasıl konuşulacak?![]()
@HosgeldinHarunAbi @melnur Beşiktaş yenilgisinden sonra kaç yorum yazmış, bir de bizim sayfaya bak.Biz olmasak adam yerine bile konmazlar ve bunun çok bilincindeler. Üzerimizden prim kasıyorlar…
Yenildikleri zaman kafalarını kuma gömüyorlar…@HosgeldinHarunAbi @melnur Beşiktaş yenilgisinden sonra kaç yorum yazmış, bir de bizim sayfaya bak.Samimi olarak ben çok memnunum. bu durumdan.
Beşiktaş - Galatasaray (2-1)
Senin gibi hem yenilip hem Beşiktaş kötü mü oynadı yazmalıydım?@HosgeldinHarunAbi @melnur Beşiktaş yenilgisinden sonra kaç yorum yazmış, bir de bizim sayfaya bak.Samimi olarak ben çok memnunum. bu durumdan.
Beşiktaş - Galatasaray (2-1)
Galatasaray'ın oynadığı futbolu beğenmiyorum, dün iki takım da bana göre çok kötüydü. Düşündüğümü söyledim.Senin gibi hem yenilip hem Beşiktaş kötü mü oynadı yazmalıydım?
Tabiiki söyleyebilirsin düşündüğünü, o yorumcuda söylemiş fikrini.Galatasaray'ın oynadığı futbolu beğenmiyorum, dün iki takım da bana göre çok kötüydü. Düşündüğümü söyledim.
Adam 7’sinde neyse 70’inde de o. Yere düştükten sonra 3 tur da takla atıp döner diye bekledim ben;Öyle el kol yaparsan burnunu alırlar okancım.
www.instagram.com