-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu maç ile güzel bir futbol dersi vermemiz gerekiyor, nasıl ki 19.05 derbisinden sonra sesleri çıkmıyordu, onun gibi bir şey yaşatmalıyız.![]()
Geçmişe bu kadar takılmamak gerekiyor, geçmişe takılan geleceğini inşa edemez.Geçen sene de güzel bir futbol dersi verebilirdiniz, sahaya çıkabilecek cesareti gosterebilseydi Fenerbahçe...
Samsun bize yetişemez ayrıca maç fazlası seni yanıltmasın, bizim bir maç eksiğimiz var.Çok doğru bir söz kesinlikle katılıyorum ve ilave ediyorum, Geçmiş sadece hatırlatmak için vardır unutulmamalı...
Şu puan farkı olmasaydı bizimle idare ederdiniz ama arkanızda şanlı samsun var.
Sanirsam 2. Lik için mücadele edersiniz.
Hevesimiz yok ancak ne yapalım, Avrupa'dan sonra maçlar keyif vermese de oynayacağız.Fenerin buradan alacağı galibiyet kendilerine övünmek için 3 sene yeter : dd
Fener sayfası da tivit silmeye başlamış deniyor : dd
geçen sene demişken , müsade ile iki kelam düşüncemi aktarmak istiyorum..Geçen sene de güzel bir futbol dersi verebilirdiniz, sahaya çıkabilecek cesareti gosterebilseydi Fenerbahçe...