Fenerbahçe - Galatasaray (1-2)

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
IMG_2192.jpegTarihi resmi olarak kesinleşmese de muhtemelen 3 Nisan’da oynanacak. Çünkü 30 Martta Bjk-Gs maçı var. Farklı bir şey olursa konuyu güncelleriz.

Bazı istatistikler;

Fenerbahçe ile Galatasaray, Türkiye Kupası'nda 26 kez karşılaştı.

Fenerbahçe galibiyeti: 3
Beraberlik: 10
Galatasaray galibiyeti: 13

Bu maç ile güzel bir futbol dersi vermemiz gerekiyor, nasıl ki 19.05 derbisinden sonra sesleri çıkmıyordu, onun gibi bir şey yaşatmalıyız.:)

Bu maç ile güzel bir futbol dersi vermemiz gerekiyor, nasıl ki 19.05 derbisinden sonra sesleri çıkmıyordu, onun gibi bir şey yaşatmalıyız.:)

Geçen sene de güzel bir futbol dersi verebilirdiniz, sahaya çıkabilecek cesareti gosterebilseydi Fenerbahçe...

Geçen sene de güzel bir futbol dersi verebilirdiniz, sahaya çıkabilecek cesareti gosterebilseydi Fenerbahçe...
Geçmişe bu kadar takılmamak gerekiyor, geçmişe takılan geleceğini inşa edemez.:)

Avrupa Kupası hedefimiz olmayınca ne yapalım, sizinle idare edeceğiz artık.

Çok doğru bir söz kesinlikle katılıyorum ve ilave ediyorum, Geçmiş sadece hatırlatmak için vardır unutulmamalı...

Şu puan farkı olmasaydı bizimle idare ederdiniz ama arkanızda şanlı samsun var.
Sanirsam 2. Lik için mücadele edersiniz.

Çok doğru bir söz kesinlikle katılıyorum ve ilave ediyorum, Geçmiş sadece hatırlatmak için vardır unutulmamalı...

Şu puan farkı olmasaydı bizimle idare ederdiniz ama arkanızda şanlı samsun var.
Sanirsam 2. Lik için mücadele edersiniz.
Samsun bize yetişemez ayrıca maç fazlası seni yanıltmasın, bizim bir maç eksiğimiz var.:)

Fener sayfası da tivit silmeye başlamış deniyor : dd

samsun maçı çıkışı gerçek fenerliler ağlıyordu ciddi ciddi yapı hakem derken kendi taraftarını ayakta uyutuyor acunla ali koç
yıl olacak 2090 yozgatspor süper lige çıkıp kupa alacak fenerde hâlâ kupa yok

images

Türkiye Kupası'na katılmamız için çok ısrar edildi biliyorsunuz, biz de üzerimize düşeni yapacağız.

geçen sene demişken , müsade ile iki kelam düşüncemi aktarmak istiyorum..
Rams park da derbi de verdiğimizi sanıyorum yanılıyormuyum tereddüt ettim.. şampiyonluğu ilan edeceğiniz son derbi 50 bin taraftar makara yapmaya hazırlandığı hababam sınıfı sınıfta kaldı koreografisi açıldığı , maç başı bedavadan 10 kişi kaldığımız hani bir tabir var ya hakemi de üzerine koyup , hatta ilk yarı da ki maçta kendi sahamızda kalenize şut atamadık diye makara yapmış olup kendi sahanızda 10 kişi kalmış rakibinize karşı 1 tane bile isabetli şutunuz olmamasını ders vermemek olarak mı yorumluyoruz..
yapmayın lütfen : )
ezeli rakip sıradan takım muhabbeti yapmak bir bizim ülkemiz de var.. neyse

Bir maçtan çok daha fazlası. Turu geçen lig de şampiyonluğuda alır. Turu kaybeden tarafta iç savaş çıkar hocalar gider ve daha fazlası

Geri