Fenerbahçe - Galatasaray (1-2)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
son derbinin telafisini yapıp ezip geçmelerini bekliyorum .. lig maçında bir puan razı muhabbeti kupa maçında öyle olmayacak çok sesleri çıkmaya başladı samsun maçından sonra.. bol golü galibiyet bekliyorum tam kıvamındalar darmadağın olmak için..

4 - 1 fenerbahçe alır. .
okan buruk istifa tezahüratları yükselmeye başlar stad da..

Bol gollü bir galibiyet bekliyorum ve en az 5 ya da 4 gol atmamız gerekiyor.

biz kupayı aldıktan sonra
bunun esprisi bitti

Fenerbahçemiz çarşamba günü turu atlarsa ibrenin her türlü Fenerbahçemize döneceğini düşünüyorum.. O maç çok kritik bir karşılaşma olacak.. kesinlikle şampiyonluk yarışını etkileyecektir.. Fenerbahçe'mizin kazanması rüzgarı Fenerbahçe'mize çevirir tamamiyle..

çok tehlikeli silahşörlerimiz var sağ lı sol u mert müldüre yakışır bir kafa golü .. : )

Acun Ilıcalı: Asıl benim en çok ilgimi çeken, tam anlamıyla skandal bölüm şu; Hatipoğlu, 'bizim hakem konusunda iç sahamızda avantajımız vardı' diyor. Galatasaray'ın iç sahada nasıl bir hakem avantajı var? İki yıldır biz de zaten bunu soruyorduk. 'İç sahada hakemler, Galatasaray'a adil davranmıyor' diyorduk. Ayrıcalık isteyen Galatasaray, bu açıklama da ispatıdır.

Bayram şekerlerinin yerini ne tutuyor ki: )
aman dikkat yarın kan şekerinizin düşme ihtimali de yüksek göz önünde bulunduralım naçizane bir kamuspotu..
lazım olur bayram şekerleri : )

Başarılar diliyorum, güzel bir maç olsun.

febe bu maça niye yabancı hakem diye diretmiyo

febe bu maça niye yabancı hakem diye diretmiyo

Acun Ilıcalı: Asıl benim en çok ilgimi çeken, tam anlamıyla skandal bölüm şu; Hatipoğlu, 'bizim hakem konusunda iç sahamızda avantajımız vardı' diyor. Galatasaray'ın iç sahada nasıl bir hakem avantajı var? İki yıldır biz de zaten bunu soruyorduk. 'İç sahada hakemler, Galatasaray'a adil davranmıyor' diyorduk. Ayrıcalık isteyen Galatasaray, bu açıklama da ispatıdır.

Geri