Fenerbahçe - Galatasaray (1-2)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
spiker bir ara fenerbahçe için sanki takımdaki oyuncular ilk kez birbiriyle oynuyor yorumu yaptı. katılıyorum. son zamanlarda izlediğim en kötü derbi performansı. mou ile işiniz var, bu adam büyük maç kazanamaz.

spiker bir ara fenerbahçe için sanki takımdaki oyuncular ilk kez birbiriyle oynuyor yorumu yaptı. katılıyorum. son zamanlarda izlediğim en kötü derbi performansı. mou ile işiniz var, bu adam büyük maç kazanamaz.

oyuncu değiller ki. Sanki dışardan rastgele 11 tane adam çevirip fb forması giydirip sahaya sürmüşler

Bulunduğum yerde internet kötü, ondan doğru düzgün izleyemiyorum. Pozisyonun tekrarını izleyememiştim. İlk izlediğimde ofsayt diye düşünmüştüm.

Ofsayt olan golü sırf fener maçtan kopmasın diye saydılar. Var çizgisini dahi göremedik, 3 dakika neyi bekledik anlamadım.

Üstteki niye penaltı değil, alttaki niye penaltı peki?

Vücuttan sekip gelen topa penaltı çaınmayınca var haklı. ( penaltı değil pozisyon ) çok yakından kosticin eline çarpan topa penaltı veren var haklı ( pozisyon tartışılır çok yakın ama neden penaltı verildi denmez ) ama ofsaytta olmayan şimo gol atınca var haksız. Yüz lazım yüz

Penaltı penaltı değil.
O gol de ofsayt.

Dagilabilirsiniz.

Daha 20. Dakikadan başladı makat maymunları yere yatmaya. Karaktersiz herifler

Müsait pozisyonda topu böyle dağlara taşlara atmayı nasıl başarıyorlar anlamakta güçlük çekiyorum. Milyonlar alıyor bu herifler. 1 tane 2 tane değil yani

Geri