Fenerbahçe - Galatasaray (1-1)

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
@angie @Raskolnikov @Leviathan ne dersiniz, derbiyi alır mıyız?
aralık ayındayız ama hala maç başlangıcı ve ilk yarı performanslarımızı stabil hale getiremedik. iyi başlayan rakibe karşı mutlaka geriye düşüyoruz veya oyun olarak edilgen kalıyoruz. bizim en zayıf yanımız buyken galatasaray'ın en güçlü yanı maça hızlı ve baskılı başlayabilmesi. o yüzden tahminim ilk yarım saat oyunu tutabilirsek maçı kazanacağımız yönünde.

Objektif konuşalım. Fenerbahçe ev sahibi avantajını kullanacaktır. Evinde çok sağlam oynuyor. Ona da eyvallah. Ben Galatasaraylı olarak asla kolay derbi demem. En büyük, en ezeli rakibimiz. Form olarak eksiklerimiz dışında en formda takımı diyebiliriz ama eksiklerimiz var diye o da. Eksiksiz, full kadro gitsek korkarlar. Eksiklerimiz var diye zaten havaya girmişler. Üstüne Ederson ceza yemedi diye bayram havasındalar. Eksiklerden bize Osimhen ve Lemina yeter. Bunlar dönsün biz bu derbiyi rahatlıkla alırız..:)

Fenerbahçe taraftarı kendini çok kaptırmış. Yenecez lider olacaz vs diye. Yahu kardeşim Galatasaray berbarlik istese o niyetle çıkar berabere bitirir yine lider kalır. Havaya girmeyin derim.

Yorumlara bakınca çoğu kişi Fenerbahçe'yi şanslı görse de Galatasaray bir sürpriz yapabilir çünkü bu tip maçlara çok daha iyi motive olmuş şekilde çıkabiliyorlar. Fenerbahçe ise maça başladıktan sonra konsantrasyon oluşturmaya çalışıyor ve bu da zaman kaybı demektir.

Tedesco, Galatasaray'ı çok iyi bilmiyor ancak Buruk, Fenerbahçe'yi iyi tanıyor. Bu sebeple üç ihtimalli maç diyorum ve dilerim kazanan taraf Fenerbahçe olur.:kalp:

Trabzonspor, puan farkını kapattığına göre Fenerbahçe'nin çok dikkatli oynaması gerekiyor.

instagramda sürekli taciz ediliyorum maç oynansa da kurtulsam artık

Güzel bir maç olsun, bol gollü derbileri seviyorum.

Bu maçı Dzeko ve Mourinho da takip edecektir, bakalım neler olacak?:)

şampiyonluk gitti, geçmiş olsun.

Geri