Fenerbahçe - Galatasaray (1-1)

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
kendimi geçtim, Lefty'nin yüzünü güldür allahım.... inancı öyle güzel ki inş tüm maçları kazanırız :f

@Lawyer

Önceki yıl için "Şampiyon Fenerbahçe" yorumuma güldün madem, o zaman derbi için yorumunu alalım lütfen.:)

İyi oldu Annacığım yoksa rekabet olmadan maç izlemek de keyif vermiyordu. :kalp:

Fenerbahçe halen çok iyi durumda değil ancak bu derbiyi alabilirsek de moral olacaktır. Ara transfer dönemine kadar puan kaybı yaşamamalıyız.

Rahat alabileceğiniz maçlar yok artık.:)
Dünkü maçtan sonra moral en cok bize lazım Lefty hanım.... İnşallah fbyi yeneriz.......

Dünkü maçtan sonra moral en cok bize lazım Lefty hanım.... İnşallah fbyi yeneriz.......
Şampiyonlar Ligi'nde en zor maçlar sona kaldı ve Galatasaray da kolay bir rakibe yenildi ancak görüyoruz ki Osimhen olmadan maalesef olmuyor. Derbide de Osimhen varsa Fenerbahçe için zor maç olur ancak yoksa Fenerbahçe alır diye tahmin ediyorum. Senin hatırına objektif yorum yapmaya çalıştım.:kalp:

Şampiyonlar Ligi'nde en zor maçlar sona kaldı ve Galatasaray da kolay bir rakibe yenildi ancak görüyoruz ki Osimhen olmadan maalesef olmuyor. Derbide de Osimhen varsa Fenerbahçe için zor maç olur ancak yoksa Fenerbahçe alır diye tahmin ediyorum. Senin hatırına objektif yorum yapmaya çalıştım.:kalp:
Biz böyle tek adama mı muhtac olucaz.. star oyuncular osimhenin yokluğunda hiç mi starlığını konuşturmayacak... Valla tepemizdeki karabulutları derbi dağıtır gibi ama yine de karamsarım.... macı izlemeyip uyucam böyle bir formül düşündüm şu an........

Biz böyle tek adama mı muhtac olucaz.. star oyuncular osimhenin yokluğunda hiç mi starlığını konuşturmayacak... Valla tepemizdeki karabulutları derbi dağıtır gibi ama yine de karamsarım.... macı izlemeyip uyucam böyle bir formül düşündüm şu an........
Bu maç üç ihtimalli ve tabii ki bizim yarınki maçta bazı sakatlıklar yaşanırsa sizin şansınız artar. Ben bu sezon Fenerbahçe'den hiçbir başarı beklemediğim için hiçbir sonuca da şaşırmam. :)

Bu maç üç ihtimalli ve tabii ki bizim yarınki maçta bazı sakatlıklar yaşanırsa sizin şansınız artar. Ben bu sezon Fenerbahçe'den hiçbir başarı beklemediğim için hiçbir sonuca da şaşırmam. :)
Şikrinyar ile asensio sakatlansın ya...

Annacım fenerbahçeli değil miydi….
leftyciim inş bu derbi bizim<3
Geldiğimden geri ağlıyorum ya o yüzden fbli sandın beni de mi skjj

Annacım fenerbahçeli değil miydi….
leftyciim inş bu derbi bizim<3

ya kendisi unutuyor hep (unutmak istemekte haklı jfjd) ama bir ara fenerliydi bu deli kfjf sonra ben artık galatasaraylıyım dedi, biz de tamam dedik… bir ara bjk bile düşünmüş.

IMG_6625.jpeg

İnsan kendisi için en iyi olanı seçmeli, o yüzden Lenoş seni de fb’den vazgeçmeye davet ediyoruz (sen hangi takımı tutuyorsun lari? Göztepe kfjf)

ya kendisi unutuyor hep (unutmak istemekte haklı jfjd) ama bir ara fenerliydi bu deli kfjf sonra ben artık galatasaraylıyım dedi, biz de tamam dedik… bir ara bjk bile düşünmüş.

Ekli dosyayı görüntüle 120800
@ANNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Beşiktaş'a geççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç seninle tribünde maç izlemek istiyorummmmmmmmmmmmm ...

Ekli dosyayı görüntüle 120800

İnsan kendisi için en iyi olanı seçmeli, o yüzden Lenoş seni de fb’den vazgeçmeye davet ediyoruz (sen hangi takımı tutuyorsun lari? Göztepe kfjf)
slkjj cok özür diliyerek söylüyorum oha ya skjj sen bunu niye saklıyorsun kendimi emre belezoğlu gibi hissettim... Ben herkese doğuştan gsliyim diyorum zıbınım bile gsliydi diyorum..... Geldi sayfaya eskiden fbli olduğu mu yapıştırdı ya... Darbe hiç beklemediğim yerden geldi şimdi bana dönek dicekler......

@ANNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Beşiktaş'a geççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç seninle tribünde maç izlemek istiyorummmmmmmmmmmmm ...
Dur gözünü seveyim

slkjj cok özür diliyerek söylüyorum oha ya skjj sen bunu niye saklıyorsun kendimi emre belezoğlu gibi hissettim... Ben herkese doğuştan gsliyim diyorum zıbım bile gsliydi diyorum..... Geldi sayfaya eskiden fbli olduğu mu yapıştırdı ya... Darbe hiç beklemediğim yerden geldi şimdi bana dönek dicekler......

Dur gözünü seveyim
döjfmkdjfldkflkdlfklkfdjgklfdjgklfdjklgjlfdjglkklfdkldkldkldkldkdlk hangisi yenerse uzun süre gesede kalmanı anladım şimdi:D:D:D:D
bu sene fenerli ol tamam bakmıyorum:D

Geri