Fenerbahçe - Galatasaray (1-1)

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Fenerbahça Galatasaray maçı için geri sayım başladı. Süper Lig 14. haftada dev derbi mücadelesine sahne olacak. Milli ara öncesinde Kocaelispor ile karşı karşıya gelen aslanlar sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldı. Sarı lacivertliler ise Kayserispor maçından 4-2 galibiyetle döndü. Bu sonuçla Fenerbahçe, puan farkını 1 sayıya indirdi ve ligde 2. sıraya yerleşti. Şimdi ise gözler heyecan verici Fenerbahçe Galatasaray maçına çevrildi.

Fenerbahçe ve Galatasaray, 1 Aralık 2025 Pazartesi günü kozlarını paylaşacak ve maç, beIN Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Kaynak

Osimhen sakatlandığı için derbiye yetişir mi bilinmiyor, ben de o günü merakla bekliyorum.:)

adama nazar değdi bu sene sakatlıklar ufak yolu yakasını bırakmıyor.. yetişmesede aşkın olayım diye şarkılar söyledikleri golcüleri var , )

fark etmiyor ki Lefty bizim için ölüm kalım maçı her türlü almamız gerekiyor.. galibiyet ile sonuçlandıktan sonrası peşin sıra gelir umudundayım..
velhasıl hababam sınıfı bekliyor : )

adama nazar değdi bu sene sakatlıklar ufak yolu yakasını bırakmıyor.. yetişmesede aşkın olayım diye şarkılar söyledikleri golcüleri var , )

fark etmiyor ki Lefty bizim için ölüm kalım maçı her türlü almamız gerekiyor.. galibiyet ile sonuçlandıktan sonrası peşin sıra gelir umudundayım..
velhasıl hababam sınıfı bekliyor : )
Taraftar gruplarımız maça hazırlar.:)

Galatasaray'ın Kadıköy'e tam kadro gelmesini canı gönülden diliyoruz...

En iyi halleri ile yenip, Kadıköy çimlerine gömerek uğurlamak istiyoruz...

Fenerbahçeliler bahane üretmez, sakatlıklara bel bağlamaz...

Başkanımız Sadettin Saran'ın ve Yönetimimizin getirdiği pozitif havanın gücüyle hedeflerimize adım adım ilerleyeceğiz...

fenerbahçenin başkanı değişince aurası da değişti.
bir galatasaraylı olarak bu maçı fenerin alacağını düşünüyorum.

Fenerbahçe ne zaman öyle haftalar öncesinden havaya girse galip geliyoruz. Böyle devam edin.:D Maç günü kritik yaparız.

kötü oynamalarına rağmen ev sahibi olması nedeniyle fenerbahçe'nin favori olduğunu düşünüyorum. ayrıca bu maçı kaybetmek bizden bir şey eksiltmez. rahat olan taraf biziz.

Bol gollü bir derbi olsun da heyecanla izleyelim.

@Anna Karenina puan farkı azaldı diye mi gelmiyor acaba?:)
Yani bir maç kaybettik aradaki yedi puan bir puana düştü…. Nasıl oldu ben anlamadım lefty Hnm….. gelmediğim sürede bunu düşünüyordum skj hala da işin içinden çıkamadım… komşudan onluk istedi onu ekledi fb başka açıklaması yok…

evimizde oynamanın avantajıyla rahat alırız.

ne kadar aciz olduklarını şuradan anlayabilirsiniz........

en iyi halleriyle yenip..... lan :D

acizliklerine güleriz ki.....

Puan kayıplarımız teknik direktörün yanlış taktiklerinden ötürü, ayni hatalar devam etmezse asla yenilmeyiz. Umarım ders çıkartmıştır Okan efendi.

Yani bir maç kaybettik aradaki yedi puan bir puana düştü…. Nasıl oldu ben anlamadım lefty Hnm….. gelmediğim sürede bunu düşünüyordum skj hala da işin içinden çıkamadım… komşudan onluk istedi onu ekledi fb başka açıklaması yok…
İyi oldu Annacığım yoksa rekabet olmadan maç izlemek de keyif vermiyordu. :kalp:

Fenerbahçe halen çok iyi durumda değil ancak bu derbiyi alabilirsek de moral olacaktır. Ara transfer dönemine kadar puan kaybı yaşamamalıyız.

Rahat alabileceğiniz maçlar yok artık.:)

Geri