Fenerbahçe - Galatasaray (1-1)

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
:D:D:D:D
bendeeeeeeeeeee
23957c259c59290eb17398d1f596ab11.jpg

ya kendisi unutuyor hep (unutmak istemekte haklı jfjd) ama bir ara fenerliydi bu deli kfjf sonra ben artık galatasaraylıyım dedi, biz de tamam dedik… bir ara bjk bile düşünmüş.

Ekli dosyayı görüntüle 120800

İnsan kendisi için en iyi olanı seçmeli, o yüzden Lenoş seni de fb’den vazgeçmeye davet ediyoruz (sen hangi takımı tutuyorsun lari? Göztepe kfjf)
Ahshdhshdhdjsj hatırlıyorum zeynoş annacım unutsa da biz unutmayız…. Sırt sırta verdiğimiz günler unutulur mu hiç…….. pişmanlığını yaşayıp döneceği günü bekliyorum…. Seni de yanına alsın dönerken<333

Evi arabayı satın beraberliğe basın.
Yatırım tavsiyesi değildir.

bizimkiler bedelli kararı almış
fener yok bende

Galatasaray son dönemde hem eksik hem de formsuz,
o yüzden Fenerbahçe’nin galibiyeti ya da en kötü bir beraberlik çıkarması şaşırtmaz.
Ama açık konuşayım; Fenerbahçe’nin kazanmasını da pek istemiyorum…
çünkü sonra gerçek şampiyon biziz diye bütün sezon podcast açarlar, kulaklıklar yangın yerine döner

Bu arada bu maçtaki kadrolara bakınca aslında iki takım da eşit ağırlıkla ringe çıkmış gibi duruyor
Galatasaray tam kadro olsa?
O zaman maç olmaz, hezimet modu açılır....

Skor tahminim: 1-0

Osimen oynarsa fener tarihi fark yer, oynamaz ise feneri normal yener.

Hissediyorum. Uyuya kalacağım…

Beraberlik gibi geliyor bana ama Gs de bu kadar eksiğe rağmen kazanırsa bu iş orada biter. Kazanırsak bizim için bitmez devamını getirmekte problemler yaşıyoruz yıllardan beri. Yok eksik çıkıyorlar yok şu yok bu... karşındaki takım Mecidiyeköy polis gücü değil. Çık oyna kazan bitti gitti net.

tüm tribün hep bir ağızdan..

Lacivert olmadan sarı sevilmez..

Geri