Fenerbahçe - Benfica (0-0)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Mou amacı kazanmak olsaydı dün akşam kazanırdı. Feyenoord oyunu gayet iyiydi, akıcıydı ... Oyun akmıyor neden irfan can , oğuz aydın dışarıda çok geç alıyorsun oyuna. Bilmiyorum ama taraftarlar övmek yerine eleştirse durum başka yere gelebilir belki.
Evinde kazanacaksın , sonra gidip lizbonda belki şov yaparsın belli olmaz ama evinde kazanacaksın fark atmaya çabalayacaksın. Fener normal olursa olur modunda oynadı. Nesyri biraz çabala ya hep kafa topuna koşma , biraz ayak çalış ...

Yav @Raskolnikov

str et benfica iyiymiş kötüymüş. Şu oyunu beğendiniz mi? Aynısını zaten göztepeyle de oynayıp beraber kaldınız, onları da mı yenilebilir göstermek istediniz? :ddd Maç içinde sıfır heyecan, sıfır seyir zevki, siz memnunsanız bize ne o ayrı konu da. Lan böyle bir oyun şekli olabilir mi?

Zaten 3lü oynuyorsunuz, kanat için keremi alsan ne yazar? Kanat bek mi oynatacaksınız kerem’i? Hızlı kanat zaten elinde oğuz var, oğuzdan farklı mı olacağını düşünüyorsunuz keremin? Adamı güldürmeyin yav.

JM ile devam edecekseniz bir 100milyon daha harcarsanız nokta transferlere okay, yoksa gg. Yav adam basın toplantısında 4 tane olsa 4ünü de oynatırım dediği şımanskkkkkkiyi gömdü orta açamıyor diye hahahahah.

Genel olarak konuşmak gerekirse, febe zaten 7 yılda seviyeyi bejekeye kadar düşürdü. İki rakip takılın artık, napalım.

• Kahkaha
Tepkiler: Kim
Bu forumdaki Fenerbahçe düşmanlığını başka hiçbir yerde görmedim ve kiminle maç yaparsa yapsın, mutlaka karşı takımı önce yüceltip sonra da başarı durumuna göre aşağılamaya çalışıyorlar. Düne kadar yere göğe sığdıramadıkları Benfica'yı bugün kötü oynayan takım ilan ettiler fakat bu rekabet değil maalesef ve doğrudan çifte standart uygulamaktır.

Yeni bir takım oluşturuldu ve tabii ki eksikler var, tamamlanmadan da eleme ve lig maçlarına çıkılıyor. Kendi adıma farklı bir galibiyet bekliyordum çünkü Fenerbahçe bu forumda anlatıldığı gibi çok kötü bir takım değil, boşuna abartmayın.

Önümüzdeki maçlarda ne olur bilinmez ancak Avrupa Ligi bizim için çok daha avantajlı olacaktır. Şampiyonlar Ligi ise faydalı bir tecrübe olacak ancak yeni bir takım ile yol almak o kadar da kolay değil.

geçen sezon 20'den fazla maçlarını izledim, kötü değil çok kötüler. ki bunu di maria, orkun, carreras'la oynamalarına rağmen söylüyorum (takımdan ayrıldılar)
eski benfica, sürekli oyuncu çıkarır ve satardı. şimdi ise anormal bir politika içindekiler. örneğin, copa america'da parlayan ve 15 milyon istenen rios'u (Galatasaray'dan dahil) 30'a aldılar. renato gibi kronik (trabzon alıyor) bruma gibi bitik, beloti gibi futboldan uzak adamlarla kadro kurdular, sonuç? lizbon ezdi geçti.
gedson - luis orta sahasıyla arena'da yaptıkları daha dün gibi aklımda. benfica artık eskisi gibi değil.
ben normalde avrupa'da oynayan takımlarından destekliyorum fakat, feyenoord'u yendikten sonra Galatasaray'a galiz küfürler edenlere ne denir bilmiyorum.
kimse kimseye düşman değildi. uzun yıllar futbol izleyen biri olarak söylüyorum; bugün, insanları bu hale getiren kişi sizin başkanınız. bunu çok iyi biliyorsunuz.

umarım turu geçersiniz.
*hâlâ zaman var. mou'yu kovun %100 şampiyonlar ligindesiniz.

Geri