O kel ve fred beni çok şaşırttı, vasat oyuncular. Daha iyi bekliyordum, ligde sadece Lemina izlerken keyif alıyorum.amrabatı izledikçe iyi ki ali koç 27367129373722947272 milyon yuro vermiş de biz alamamışız diyorum :ddddd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O kel ve fred beni çok şaşırttı, vasat oyuncular. Daha iyi bekliyordum, ligde sadece Lemina izlerken keyif alıyorum.amrabatı izledikçe iyi ki ali koç 27367129373722947272 milyon yuro vermiş de biz alamamışız diyorum :ddddd
fred bazen güzel oyun çıkarıyo da amrabatın akılda kalan maçı hiç yokO kel ve fred beni çok şaşırttı, vasat oyuncular. Daha iyi bekliyordum, ligde sadece Lemina izlerken keyif alıyorum.
30 yıldır Benfica takip ediyorum, bu kadar kötü takım kurduklarını hatırlamıyorum. Şu takımı yenmezsen ne işin var şampiyonlar liginde.fred bazen güzel oyun çıkarıyo da amrabatın akılda kalan maçı hiç yok
no pasaran bile çok sevgili fenerbahçesine gönderme yapıyosa gerçekten kötü oynadıklarına ikna oldum :ddddd30 yıldır Benfica takip ediyorum, bu kadar kötü takım kurduklarını hatırlamıyorum. Şu takımı yenmezsen ne işin var şampiyonlar liginde.
Bu maçları alsınlar diye bu adamlar alındı. Ligde zaten birinci ikinci belli.
Gslilere gore öyle fenerli kankimNoldu şimdi bu kez de tarihin en kötü benficasıyla mı karşılaştık feyenoord’dan sonra?