Fenerbahçe - Benfica (0-0)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
amrabatı izledikçe iyi ki ali koç 27367129373722947272 milyon yuro vermiş de biz alamamışız diyorum :ddddd
O kel ve fred beni çok şaşırttı, vasat oyuncular. Daha iyi bekliyordum, ligde sadece Lemina izlerken keyif alıyorum.

fred bazen güzel oyun çıkarıyo da amrabatın akılda kalan maçı hiç yok
30 yıldır Benfica takip ediyorum, bu kadar kötü takım kurduklarını hatırlamıyorum. Şu takımı yenmezsen ne işin var şampiyonlar liginde.
Bu maçları alsınlar diye bu adamlar alındı. Ligde zaten birinci ikinci belli.

30 yıldır Benfica takip ediyorum, bu kadar kötü takım kurduklarını hatırlamıyorum. Şu takımı yenmezsen ne işin var şampiyonlar liginde.
Bu maçları alsınlar diye bu adamlar alındı. Ligde zaten birinci ikinci belli.
no pasaran bile çok sevgili fenerbahçesine gönderme yapıyosa gerçekten kötü oynadıklarına ikna oldum :ddddd

Bugün kazanmanın şerefine sevgili sisterim @Sade hanıma orijinal açma alacağım..
Run'un sisteri bimdem açma yiyor dedirtmem..

fenerin turu geçmesini gönülden istemiştim maalesef olmadı. rakibi böyle kötü bulmuşsun, üstelik 10 kişi kalmış.. avantajlı skor elde edemiyorsun. bu mou'ya şak şak yapmaya devam mı?

Fred'e önlem almışlar. Top rakipteyken Amrabat, top bizdeyken Şimanski iyilerdi. Sorun ceza sahası içi aksiyon olmayışında. Ceza sahası dışından şut atabildik ancak.

Duran değil Nesyri çıkmalıydı. Talisca ile daha çok şans yakalayabilirlerdi. Hep diyorum Talisca türü adamlar oynamalı diye. 89 dk yürür 90’da bi tane vurur atar. Tek şutla ortalığı karıştırdı adam. Sağlık olsun. Portekiz’de mucize lazım. Işık Stadı zorlar adamı…

Noldu şimdi bu kez de tarihin en kötü benficasıyla mı karşılaştık feyenoord’dan sonra?

:')) kötü benfica dedikleri takım daha 10 gün önce fransa liginden şampiyonlar ligine gelmiş takımı içeride dışarıda 2-0 tokatlayıp gönderdi. bu türk takımları kendini nerelerde görüyor ki ölüsü 350 milyon euro edecek benfica'yı çöplüyor? komiğiz cidden.

o benfica'yı o kadar "kötü" ve "aslında yenilebilir" gösteren şey zaten fenerbahçe'nin doğru savunma yapmayı becerebilmesi. yoksa bu kadro ile daha hücumcu ve daha saldıran bir takım yaratmaya çalışıp belki golü bulurdun ama 2-3 tane de yerdin. her sene galatasaray'ı, beşiktaş'ı, fenerbahçe'si öyle olmuyor mu?

daha 3-5 ay önce galatasaray'ı elek eden az alkmaar, ligini feyenoord'un 10 küsür puan gerisinde bitirmiş. senin 5 tane atıp, eleyip, "çöp" çektiğin feyenoord'un.

bu takım savunma yapma işini çözmüş durumda ve hoca zaten aylardır en az iki tane hızlı kanat ve bir tane de birinci sınıf orta saha istiyor. hücumdaki sıkıntıların farkında. sen istiyorsun ki sürekli golü düşünsün, ofansif oynatsın ama adam o zaman da savunma dengesinin bozulacağının farkında. yönetim beceriksiz olmasın bas bas bağıran eksikleri tamamlasın.

ben saldır saldır göze hoş gelen bi oyun oynayıp çeyrek değerimdeki takımlardan her maç 3-4 tane gol yiyeceğime bu yoldan giderim, en azından başarı şansım daha yüksek.

Son düzenleme:
Bu forumdaki Fenerbahçe düşmanlığını başka hiçbir yerde görmedim ve kiminle maç yaparsa yapsın, mutlaka karşı takımı önce yüceltip sonra da başarı durumuna göre aşağılamaya çalışıyorlar. Düne kadar yere göğe sığdıramadıkları Benfica'yı bugün kötü oynayan takım ilan ettiler fakat bu rekabet değil maalesef ve doğrudan çifte standart uygulamaktır.

Yeni bir takım oluşturuldu ve tabii ki eksikler var, tamamlanmadan da eleme ve lig maçlarına çıkılıyor. Kendi adıma farklı bir galibiyet bekliyordum çünkü Fenerbahçe bu forumda anlatıldığı gibi çok kötü bir takım değil, boşuna abartmayın.

Önümüzdeki maçlarda ne olur bilinmez ancak Avrupa Ligi bizim için çok daha avantajlı olacaktır. Şampiyonlar Ligi ise faydalı bir tecrübe olacak ancak yeni bir takım ile yol almak o kadar da kolay değil.

Teknik Direktörümüz Jose Mourinho, golsüz eşitlikle sona eren Benfica maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı.

Karşılaşmayı değerlendiren Mourinho, “Şu andan itibaren Kocaelispor maçını düşünmeye başlayacağım. Benfica maçı ondan sonra. Dolayısıyla ikinci maçta nasıl bir oyun planımız olacağına dair şu anda bir fikrim yok. Bugünkü maç iki taraf için de zorluydu. Bir takım beraberliği istedi ve istediğini de aldı. Diğer takım daha fazlasını istedi fakat istediğini alamadı. Özellikle maçın son bölümünde 1 kişi fazlayken oyuna biraz daha genişlik ve hız katmamız gerekiyordu oyunun dinamiğini değiştirebilmek için. Ama bunu yapamadık. Belki izleme açısından çok güzel bir maç olmasa da üst seviye bir maç oldu.” ifadelerini kullandı.

Kaynak

Galatasarayın istisnasız tüm Avrupa maçlarında açıktan rakip takımları destekleyen ağlak kuş takımın taraftarları kendi yaptıklarını görmeyip burada Fever düşmanlığı yapılıyor diye dert yanıyorlar. Biraz insaf, biraz ar, biraz aynaya bakın,......
10 kişi kalmış takıma bir gol atamamışsın, düşmanın kendinsin ama göremiyorsun.

Son düzenleme:
Olay şu arkadaşlar. Gs 2 sene önce Bayern ile eşleşip yenildiğinde bazı popüler Fenerli hesaplar ve kankilerimiz “tarihinin en kötü Bayern’i, biz olsak 5 atardık” minvalinde şeyler yazıyordu. Gönderme oraya yönelik yani, yanlış anlaşılmasın. : ddd

10 yıldan fazla oldu sanırım, duygulanmamak elde değil <3

Geri