Fenerbahçe - Benfica (0-0)

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Oyunculara köle gibi davranmaları çok üzücü, bir oyuncuyu transfer olmak istediği takıma karşı oynatmaya çalışmak da pek profesyonellikle bağdaşmıyor.

Son noktaya gelindi gibi gözüküyor. Durum vahim bilginize.

Kerem transferini yokuşa sürmeleri sebebi ile Benfica başkanına ve teknik direktörüne antipati duymaya başladım, bu sebeple dilerim ilk maçta bir avantaj yakalayıp ikinci maçı şansa bırakmayız.

Hangi oyuncu olursa olsun, bir futbolcu şayet gitmek istiyorsa bu kadar zorlamayı anlamsız buluyor ve daha önce dediğim gibi profesyonellikle de bağdaştırmıyorum.

Oyuncularımızın kalitesine bakınca bol gollü bir galibiyet bekliyorum, pusuda bekleyen rakiplerin de yine hayalleri yıkılacaktır.:)

Teknik direktörümüz başta olmak üzere kalitenin temsilcisiyiz, yakında sizi de göreceğiz nasılsa.:)
Kır pidesine gerçekten bulgur değil de kıyma koyuyorlar deseydin inan daha inandırıcı gerçekçi ve umut verici olurdu ama hadi hayırlısı diyelim :D

Çok zor maç. Total futbol, hücum press ağırlıklı, kaostan uzak bi oyun sergilerse kazanır Fenerbahçe. Benfica yenilemeyecek bi takım değil. Biz Madridleri Juveleri darma duman ettik yolladık, siz de Benfica’ya bi şekil yaparsınız inş… Ülke futbolu kazansın <3

Geri