28 Ağustos'taki çekilişe katılacağız diye korkuyorlar ve dilerim kalırız da biraz daha gerilirler.Sıkı takipçilerimizi üzdük şükür…
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
28 Ağustos'taki çekilişe katılacağız diye korkuyorlar ve dilerim kalırız da biraz daha gerilirler.Sıkı takipçilerimizi üzdük şükür…
Hahah ne güzel saplamış hançeri. Malum camia izlemesin. Kalp falan varsa mazaallah…
Siz bizim sayemizde ordasınız şu an. Sus bakim jfjfjfAglayin aglayin Galatasaray sayesinde dogrudan Sampiyonlar ligine gittiginiz zamanlari erken unutmussunuz. Hep diyorum aglak Fever.
Hahah ne güzel saplamış hançeri. Malum camia izlemesin. Kalp falan varsa mazaallah…
Bu forumdaki Fenerbahçe düşmanlığını başka hiçbir yerde görmedim ve kiminle maç yaparsa yapsın, mutlaka karşı takımı önce yüceltip sonra da başarı durumuna göre aşağılamaya çalışıyorlar. Düne kadar yere göğe sığdıramadıkları Benfica'yı bugün kötü oynayan takım ilan ettiler fakat bu rekabet değil maalesef ve doğrudan çifte standart uygulamaktır.
Yeni bir takım oluşturuldu ve tabii ki eksikler var, tamamlanmadan da eleme ve lig maçlarına çıkılıyor. Kendi adıma farklı bir galibiyet bekliyordum çünkü Fenerbahçe bu forumda anlatıldığı gibi çok kötü bir takım değil, boşuna abartmayın.
Önümüzdeki maçlarda ne olur bilinmez ancak Avrupa Ligi bizim için çok daha avantajlı olacaktır. Şampiyonlar Ligi ise faydalı bir tecrübe olacak ancak yeni bir takım ile yol almak o kadar da kolay değil.