Fenerbahçe - Benfica (0-0)

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti

geçmiş başarılarından dolayı şuna büyük hoca, kurtarıcı gözüyle bakıyorsunuz ya ne diyeyim. artık cidden üzülüyoruz düştüğünüz şu hale. fenerbahçe dünyanın en büyük spor kulüplerinden bir tanesi diyorsunuz, miadını doldurmuş, günümüz futbolunu yakalayamayan, kovulup tazminatını almak için elinden gelen her şeyi yapan şu hoca müsvettesine her defasında kulübünüzü aşağılattırıyorsunuz.

Yenilmeyecek bir rakip değil ancak tek sorunumuz, yeni kadroyu henüz tam olarak kurmadan maçlar başladı. Transfer dönemi devam ederken bu sorun sürekli yaşanır. Mourinho'nun tecrübesi sayesinde dilerim ilk maçta farklı bir galibiyet elde edilir ki ikinci maça avantajlı şekilde çıkalım.

Senin gibi duygusal bir insan nasıl oluyor da fenerbahçeyi destekleyebiliyor çok garip :d
Çünkü FB insanı duygudan duyguya sürükleyen bir takım…
Aşk, kin, tutku, nefret, hüzün, kaybetmek, kazanmak, vazgeçtiğini sanmak, yeniden yeniden sevmek… Hepsi bu camiada var…

Çünkü FB insanı duygudan duyguya sürükleyen bir takım…
Aşk, kin, tutku, nefret, hüzün, kaybetmek, kazanmak, vazgeçtiğini sanmak, yeniden yeniden sevmek… Hepsi bu camiada var…

ben genelde kin ve nefreti görüyorum son zamanlarda da bilemedim :D
bu kadar duygu karmaşasıyla başa çıkmak çok zor :D hayat çok zor zaten bir de fenerbahçeli olmak bunların hepsinden zor :(

Geri