ÜSözlük Favela

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
O kadın dostum diyor lari sljh
böbreklik yapma gece gece.

Anna hanım haklı.. madem kulaklar çınlatılmış.. seni seviyorum kadın dostum favela :)

Benim Majik’le hep karıştırdığım adam (dı) artık ayırıyorum. Favela içimden geçenlerin adamı Majik anlık adam. Fevela sabahların günaydın şekeri şantiyelerin kralı Majik şipşak adam çekip çekip anlıkta atıyor : )

Sabahları gülümseten insan. Forumda görmek istediklerimden.

güzel çocuk
sağlam hayal dünyası
müthiş müzik zevki
üst akıl
dış mihraklar

Forumda tek cizdiğim adam.. ehehe. ne bicim oldu böyle de.. hırpalamış gibi.

Kendisi gercekten forumda aranan yüz, aranan ses ve aranan neffess....
forumu acıp karşısında viskisini içip,
koluna fularını bağlayan entellikle alakası olmadığı halde, bizlere kendini bu şekilde hayal etmemize zorlayan "hayal zorbacısı" olarak kendisini tanıtmak isterim....
Aslında, ne pembesiydi o? heh.
Roma pembesi miydi.. Brezilya çiçeği miydi.. her neyseydi işte.
cicekli fincanıyla ballı süt içip, coolumsunun fotolarına layk atan,, stock'un randomlarına kahkaha atıp, Shini hanımın ensesinde neffes alıp gezinen bir kul.. bir vatandaş.
umarım özel üyeliğini lariye verip, prenses üyeliğinide sana verirler. slkj
övecektim seni gerildim.. başım döndü bir anda..

İlk sayfadaki yorumumda "cok yazıp kendini eskitme" yazmışım. skjj
iyi ki cok yazma imkanın oldu da seni tanımış olduk.
Vallaha bak. mutlu olmasını istediğim kişilerden. hepimiz onu hayatımızda bir yere koyduk.. mesela Larien'in iş arkadaşı oldu.. Edri'nin kafa arkadaşı, Majik'in masa arkadaşı, Stock'un imalısözler.com'dan arkadaşı..Shini hanımın (hmffss) nefesiyle rahatsız eden arkadaşı skjhg
Benim de boydaşım.. :emoji_thinking:
ne ya.... inanmıyor musunuz..
aynı boydayız dimi.

Hani arada ansızın yazsa da gülümsesek fena olmaz.

Arkadaşlar hakkımda bu kadar yazı yazılınca öldüm sandım, sağ olun... HEPİNİZİ SEVİYORUM(sarıl) (hımffss)

bir ara gitse de ''Favela'nın dönmesi için her gün konuya bir emoji bırak'' konusu açsam..........

Sen banlıyken sayfana yazayım da içimde kalmasın : )
Arkadaşlar hakkımda bu kadar yazı yazılınca öldüm sandım, sağ olun... HEPİNİZİ SEVİYORUM(sarıl) (hımffss)

Banlısın lan. Yatacak yerin yok. Sana forumdan dil çıkartanları görmüyorsun : )

Yokluğu hissediliyor ve dilerim kısa sürede burada olur.

LENAMIN ALEYKÜM FAV ELA.

sempatik bir bey aynı zamanda doğal samimi geliyor bana. okurken eğleniyorum.. arada edriye uysa da....toparlıyor.
söyleyeceklerim şimdilik bu kadar. tşk

ay napiyosun edri, burada da mi ya...tam aklimdakileri toparlamaya calisiyordum pif.

neyse. faveyi fazla tanimasam da uzaktan biraz analiz ettim. onceliknen fazlasiyla pamuk kalpli. takintilari yok. kin tutma huyu yok. negatif enerji almadigim sayili uyelerden. ayrica bagimsiz esprilerine de fazlaca guldugumu itiraf etmeliyim.....faveovmegunuymus. bos gecmeyelim dedik.:3

Geri