Farkettiysen Yalnızlığı Severim

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 2131 gün önce görüldü
Emekli maaşı ile 5 kişilik bir aileye bakan babamı suçlu? Ona o parayı verip; sonrada belirli bir vergi ile ondan o parayı çıkartanmı? Altındaki çöp arabasıyla; çöp toplayan amcamı suçlu? Yoksa baba parası ile, altındaki araba ile ona su fıskırtan zengin çocuğumu? Lüks cafelerde; meyhanelerde, sırf kızlara hava olsun diye cebindeki düzine düzine paraları dansözlere takanlarmı suçlu? Yoksa eve 2 tane ekmek götürmek için, köşe başlarında mendil satan çocuklarmı? Yazmaya kalksak bitmez ama, bize bu sözleri yazdıranmı suçlu? Yoksa, bizmi suçluyuz..​

Ne zamanki bir kız ona çiçek getiren sevgilisine sen beni otlarlamı kandıracaksın? İnekmiyim ben ! der. İşte ben o kızın sevgisine o dakika inanırım..​

Herkes aradığını buluyor ve gidiyor hayatınızdan.
Siz tabiri caizse mal gibi kalıyorsunuz ortalarda.

Galiba çok sigara içmeye başladım. Önümdeki küllük kafamın içinde dolaşan sorulardan daha fazla. Ne yapayım sigarasız da gitmiyor ki bu şarkılar '' Elfida'' Bu anılar bu acılar. Sen en kıyak damar şarkının efkarlandırıp sigara yakıldığı o saniyesisin.​

Ama sezen aksu acı ve hüzünle kesti şarkıyı ''seni kimler aldı kimler öpüyor seni'' bilmiyorum ama benim dudaklarım şu an sigaranın izmaritinde ( ve bir sigara daha ateşle gelsin )​

Benim ona dair yazdığım sözleri onun başkasının duvarında beğendiğini gördüğümden beri SÖZ falan yazasım yok.

Sen belkide bu yazıyı aslında sana yazdığımı hiç bilmeden okuyacaksın..

Ben senin bunu okurken parmağınla yanağına dokunduğunu, Gözlerini hafifçe kıstığını, saçlarını kulağının ardına attığını görmeyeceğim..

Sana tek bir bakışla anlatabileceğime inandığım ve birçoğunun belki bir ismi bile olmayan birçok duygunun her birine isimler bulmaya uğraşmamın beni nasıl yaralayıp yorduğunu bilmeyeceksin..

Beni bir gün tekrar görürsen, Gördüğünün bu satırları sana yazan adam olduğuna inanmayacaksın..

Kendimi yalnız hissediyorum ki bu yalnızlıktan da kötü. Ve sen de yoksun. Belki de hiç olmayacaksın.. ''Sarıkız''

Sözcüklerden oluşturmaya uğraştığım bir köprüden sana ulaşmaya çalışacağım.

Ve biliyor musun, sen bütün bunları okurken, ben yazdıklarımı şakacı gülüşlerimle reddedeceğim.

Yüzümde satırlarımdan bir iz aradığında, onlar orada olmayacak.

Bütün bunlara hiç aldırmadan bana sarılmanı bekleyeceğim..

Kırılgan bir köprüden sana doğru yürüyorum..

En sevdiğim yere geldik; Susmalar durağı..​

Yoğun uykusuzluk bol hüzün biraz keder ve sigarasızlık.. Evet tam bunların üstüne zor bela uyanmışım Bir dal sigara yakıp güne başlamak varya önce Üç beş demlik çay gerekebilir iki paketde sigara...​

İnsanlar ne sanıyorlar ki düzeni !
kendi dar, çarpık açılarından bakarak:sabah akşam, gidiş gelişlerini düzenleyen bir seyrüsefer nizamnamesi mi?
Oysa,asıl düzen, düzensizlikten çıkarak düzene ulaşmağa çabalayan bir düzenleme uğraşısında bulunabilir ancak.

Verilmiş, varolan düzen,yoz bir düzensizlik biçimidir.

Düzenlilik gereksinmesinden
yani, düzensizlikten çıkmayan
düzen, beş para etmez, düzen olarak...​

Ve kadın..
ışığıyla , neşesiyle , kahkahasıyla başınızı döndürebiliyorsa..
gözleri gözlerinizi okuyorsa..
sevincinizi , hüznünüzü paylaşabiliyorsa..
işte "O Kadın"sizin şarabınızdır.

Günaydın derin suların sessiz balıkları. Günaydın gözle görülmesi olanaksız varlıklar. Günaydın boynuzlu geyikler deniz yıldızları Aslanlar kartallar ve keklikler... Günaydın İnsanlar...:cici:​

Çirkin ellerimin seni anlatışlarını sevmiyorum bilirsin güzelliğini en iyi gözlerim tasvir eder..​

cep telefon güzel bi icat mesala ben ''Seni çok özlüyorum'' yazıyorum(Taslaklarakaydedildi..)

"Boş yere canı yanmaz insanın. Ya bir eksiklik vardır geleceğe dair, ya da bir fazlalık vardır geçmişten gelen."

' Fuzuli '

Ne yani sen yaşadığım şehrin masumuyetine inandığımımı düşünüyorsun herşey b!k gibi diplerdeyim yine ben .. havalarda ısındı adım başı sevgili görüyorum sokaklarda bunu sevmiyorum beni biliyorsun ömür eşyaların mutluluğuyla geçti gitti.şimdi sen git burdan övsünler seni bol bol saçların çok güzel olmuş desinler göz renginden bahsetsinler iki süslü cümleden sonra konuyu o malum noktaya getirsinler sonra da onlarda biriyle sevgili olun.mutlu olursun sen mutlu olursan bende sen mutlusun diye mutlu olabilirim.​

216338_10151599982644868_715004412_n.jpg

Geri