Farkettiysen Yalnızlığı Severim

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 2127 gün önce görüldü
Kendini şımartmayı seven her insan yalnızlığı sever.bilir ki birgün yine yalnız kalacaktır. o günün fazla koymaması için mutluluğa gem vurur. fazla açılamaz ki karaya dönme vakti geldiğinde çok açıklarda olmasın...

İnsan bir defa seviyor. Sonra ne seviyor, ne de güvenebiliyor. Koskoca bir 'hiç' yaşıyor, otoban dolusu hiç. Hiçler, hiçlikler, hiç olmalar.. Sonra biri çıkıyor ve "ne kadar efendi" der gibi seni insanlara gösteriyor.. Ve ben o insanlara diyorum ki ;
Güzel bir elma düşünün, ama içi kurtlanmış.Hisar

Öptü...Geçmeyince seviştik...beni öldürsün bari biraz havam olur ''O öldürdü''

Çok Büyük faturalar ödedim...bakma öyle kazıklanmak hoşuma gitmiyor mecburiyetler ülkesindeyim sadece..Hisar..

Öyle bir günde karşılaştık ki;Benim aşka onun yalnızlığa ihtiyacı vardı...İnsanların tek suçuda bu değilmiydi intikamı hep aşktan almaları..Hisar..

Ne anlamı var diğer insanları rahatsız etmenin ?Canımız sıkılırsa intihar edelim !Ama intihar etmekte Günah...

bazen küfretmek istiyorum tüm samimiyetimle ama sonra susuyorum sesizlik en güzel dost oluyor anılara..

bu dünyada ne buldum ne öğrendim bilmiyorum ama bana kaybetmeyi iyi öğrettiler.

Her hafta cami çıkışında ,
Yardım ettiği yoksula verecek parası olmadığı için,
Arka kapıdan çıkan mahcup
adamların hatırı için dönüyor dünya...Tarık Tufan

Caylar hazir.. :)

%C3%A7ay.jpg

birda ki sefere duble olsun ltfen :)

bir çocuğu şekerle kandırabilirsin beni asla.
bir adamı rüşvetle işini yaptırabilirsin beni asla.
bir kadını alışverişle oyalayabilirsin beni asla
bir beni kandıramassın çaysız asla.....bilmem güzel oldu sanki çaysadım çay koyun

iki bardak koyduk önüne gözün doysun emi :D

Güzeldir yalnızlık . .
Hayırlı olsun sayfan .

kötü insanlara hep küfredesim gelirdi... sonra düşündüm ki onlar kötü insan olmaktan ben ise iyi insan olmaktan mutluydum.

Geri