Farkettiysen Yalnızlığı Severim

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 2133 gün önce görüldü
Benimle yaşlansana
Kitap okurum çay demler şiir yazarım sana.
Ha birde her sabah için şükrederim,
sonra gözlerine bakar "amin" derim.
Amin bu günde gördüm seni bu günde güzel geçecek demek ki....​

ve son sigara. bilirsin, paylaşılmaz. bu noktada artık susuyorum çünkü anlayacağını düşünmüyorum çünkü biliyorum çünkü çok yaşattın
"ben susup içime çektim söyleyemediklerimiseninse gördüğün sadece sigara içen birisi"ydi..buydu olayın özeti.​

Bu şehir yok olmaktan bahsediyor sanki bana karanlıkta kaybolmaktan unutulmaya yüz tutulmaktan ve fısıldıyor şehir merak etme bende sıkıldım bu sakat kalmış yalnızlıktan..​

[YOUTUBE]-o77FxUVfMk[/YOUTUBE]
Benim adım ölüm Merak edersin ama hiç bilmek istemezsin. Kaçmaya çalışırsın ama bir gün kendini bırakırsın. Kuytu karanlıklarda içinde siyah kelebekler uçuşurken beni düşlersin, bana gelmeyi ve içimde kaybolmayı.. Gizemli, soğuk, karanlığım. Benden kaçmaya çalışsan da, doğduğundan beri benimsin aslında. Her saniye biraz daha benim olmaya koşuyorsun. Bedenindeyim, kalbindeyim, düşlerindeyim. Çünkü benim adım ölümm...​

Değişti çok şey..

Eskiden mahallemizde, zillere basıp kaçmalar bile yüzümüzü tebessüme boğarken, artık acılarımızın tasvirini nasıl yaparız diye düşünen arkadaşlarımız oldu, hepimizin.. ve en önemlisi, herkes kendi iç dünyalarında kendilerini kral ilan ettiler.. sonrasında savaş açtılar ve böylece en saf duygularımızı sandıklara sakladık..

Derken herkes ellerinde derme çatma düşlerle çıktı çocukluklarından, ve ilk kaybettikleri mutlulukları oldu.. çünkü global zeminde dünya, acıların ve mutlulukların
yozlaşması için elinden geleni yapmıştı ve yapacaktı. İnsanlarda buna fırsat tanıyacaktı her nedense.. Dolayısıyla her şey kurallara büründü, kurallar kralları da yarattı sonunda..
Olsun.. bu kadar büyük bir savaşın içinde, azınlık kesimde kalmayı başaran tüm kalp yandaşı, kandaşım olan ve duygu tapınaklarını koşulsuzca yüreklerine sığdıran her insana.. doğru - sizlere sesleniyorum.. Dünya o kadar çok tuzak ve ilizyonlarla kaplıyken.. geleceğinizdeki sevgileri ve düşleri yorulmadan yeniden yaşayın... Herkes ölecek... ve kalan yaşanmışlıklar olacaksa... bencil olun.. ve paylaşın bu bencilliği...
Dediğim o dur ki; Ne yarın güneş doğacak ümidi ne de geriye sadece yağmurların götürdüğü harabe tapınaklarınızın kalacağı korkusu ile korku salmayın gecenizin en lezzetli saatine... not tutun kendinizi ve birazda özleyin herkesi...

Duygularınızı ekip öyle bir besleyin ki.. sunduğunuz insanlar dahi ezemesin o çiçekleri... o mor çiçekleri...​

Bana aldanmayın
Yüzüm bir maskedir
sizi aldatmasın
binlerce maskem var
çıkartmaya korktuğum
ve hiçbiri ben değilim
olmadığımı göstermek
ikinci doğam oldu
kendinden emin biri dersiniz
sanki güllük gülistanlık
benim için her şey
adım güven belirtir
ve oyunumun adı agır başlılıktır
içimde ve dışımda denizler sakin
her şeyin kumandanı ben
kimseye gereksinme duymayan ben
fakat inanmayın bana lütfen
her şey daha düzgün ve cilalı
hiç yıpranmayan her zaman saklanan
o maske altta ne güven nede rahatlık
altta karışıklık korku ve yalnızlık içinde
bocalayan gerçek ben…
Aman saklarım bu gerçeği savunuculukla
kimsenin bilmesini istemem
zayıf taraflarımı düşündükçe
titrer ve sararırım
ve başkaları görürse iç dünyamı
gerçek beni ve yalnızlığımı
işte maskelerimi onun için takarım
onun için arkalarına saklanacak
maskeler yaratırım
onlar gösterişle kullanacağım
parlatılmış yüzlerim
beni korur bakan gözlerden
beni olduğum gibi kabul edecek
sevecek bakışlar bulamazsam
olacak kuruyacak gerçek ben
ve ben bunu biliyorum
beni kendi maskelerimden kurtaracak
kurduğum hapishaneden kaçıracak
diktiğim engellerden aşıracak
beni seven beni anlayan
bakışlar olacak
bana sen değerlisin diyecek
maskesizken daha bir insansın
daha bir bendensin
daha yakın daha bir dostsun
diyecek bir bakışta
beni gören bir bakışa muhtacım
benim yanıma sokulman kolay olmayacaktır
uyarırım seni dost
uzun yıllar kendini yetersiz hissetmiş ben
sana kendini kolayca açamayacaktır
bütün gücümle tutunacağım maskelerime
ne kadar sokulursan yakınıma
o denli şiddetli geri iteceğim seni
kim olduğumu merak ediyormusun
hiç merak etme…….?​

Bende ondan merak ettim ya ZiFiR. :p
Boynu bukuk kaldi konu senin yuzunden :p
Ihmalkar :p

Yeterince hayal kurdugumuz için
azami oranda acı çekip yalnızlaşıyoruz.
Biz aslında çoğul değiliz
zira karamsar hiç değiliz.
Yalnızca gökyüzü durmadan renk değiştirdiğinden
Kendimizi rengarenk görüp varoluşumuzdaki
karanlığı unutuyoruz.​

268958_10151659003391189_1529817730_n.jpg

Ve Aşk şikayetçi..
Dedi ki;
“Şehvet için lekelediler beni..
Oysa ben, Rabbin ve Habibin yanında kullanılan bir kelimeydim...
Ashab döneminden beri..​

Eve yeni geldim. Saat 02.02. Batıl inanca göre iki aynı rakam birbirlerine denk gelince birisi seni düşünüyor derler.Sen sen ol; sakın beni düşünme. Mutluyum ben. Az önce dişlerimi fırçalarken diş macununu ortasından sıktım. Kalktım bir yumurta demledim; birazda çay kırdım. İşte o kadar anlamsız bir mutluluk var içimde.Birazdan sigara ısıtıcam.​

intihar etmek mi? !

hayır bunu yapamazsın ama hareket etmeyi reddedebilirsin konuşmayı reddedebilirsin
o zaman en azından yalan söylemezsin.
böylece düşünceye dalıp
kendi içine kapanabilirsin.
artık rol yapmaz, herhangi bir maske takmaz
ve yalancı davranışlarda bulunmamış olursun.1966​

Karamsar değilim, aşık da değilim, beni dip noktasına götürecek önemli bir neden de yok, özlediğim biride yok, içimi sızlatan biri yok, düşündüğüm biri yok.. Sadece sarhoş ve yalnızım hepsi bu...​

Geri