Farkettiysen Yalnızlığı Severim

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 2132 gün önce görüldü
Hayal gerçeği hep istediği biçimde kurar ama gerçek hep kendi biçiminde oluşur. Hayalin gerçekte en çok çekemediği durağanlık değil değişkenliktir.
Kalıcı olan hayallerdir gerçekler ise değişken.

cennet-cehennem.jpg

Sevgiyi kendi dışında arıyorsan eğer ve de bulduğunu sandığında ruhunu beslediğini zannederken egon besleniyordur henüz farketmedin, hepsi bu. İnsan kendisini sevmek yerine sevgiyi başkasından beklemesinin sebebi henüz kendisini tanımadığından dolayıdır. Kendince yaptığı hatalar ve işlediği günahlardan ötürü kendisini affetmemiştir ondan..."

Eddi Anter / İNKÂR

“Çoğumuz ikinci el insanlar haline geldik. Okuyoruz, üniversiteye gidiyoruz, büyük oranda bilgi biriktiriyoruz. Bu bilgiler başka insanların düşündüklerinden ve söylediklerinden oluşuyor. Topladığımız bilgileri başkalarının söyledikleriyle kıyaslıyoruz. Orijinal hiçbir şey yok. Yalnızca tekrar ediyoruz, tekrar ediyoruz, tekrar ediyoruz. Ve biri bize, “düşünce nedir, düşünmek nedir?” diye sorduğunda yanıt veremiyoruz.” ( Farkındalığın Işığı )

images

Sıcaktan kavrulan, uyumaktan başka bir şey yapmaya gücü yokmuş gibi görünen yorgun topraklar, derin bir karanlıkla tükenmiş yaşamları sonsuza kadar hapsedecek mezarlar haline gelmek için bekliyorlar.
Dalları zayıflamış, susuzluktan kurumuş yapraklarıyla toprağa bağlı ağaçlar sonun yakınlığını hissettikçe daha büyük bir nefretle salıyorlar köklerini bu ölümcül topraklara.
Kuşlar ötüşmekten yorulmuş, bir damla gölgeye aç, güçsüz kanatlarına son bir azimle rüzgâr doldurmaya çalışıyorlar.
Her şey akıl almaz bir düzen içinde, algılanamayacak kadar karışık ve fark edilemeyecek kadar sade…​

bir-baska-aksam-ustu.jpg

Şımarık ve tehlikeli şakalar yapabilen bir ışığı peşinden sürüklenmekten nefret eden bir gölge olarak siz boşlukta çiçek yetiştirmelisiniz...​

sigara.jpg

Sanki doğmadan önce içime bir hüzün konmuş. Yaşadıklarımı da bahane ediyorum hüznüme. Bir de terk edilişler. Herkes gitti benden. Tüm sevdiklerim. Sen neden gitmiyorsun ha? Git sen de. Cehennemin dibine git.​

softlybybubblegumheartioh3.jpg

Ve Bilesin Üstüne Aşkı Giydirdiğim,
Söz Verdim Ben Bu Yüreğe,
Hiçbir Harfi Sensiz Bir Cümleye Kurban Etmedim!

Geri