Farkettiysen Yalnızlığı Severim

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 2129 gün önce görüldü
11503_189784567835788_1407775659_n.png

http://img295.imageshack.us/img295/6043/22430cw.jpg

yalnız kalmak istiyceksiniz hemde kalabalıkların arasında kaybolmak ikiside yetmiycek geçmişi düşüneceksiniz neredeyse dakika dakika...

Ne diyordu şair;
Hayatımda keşkelere yer vermedim.
Ben verdim be şair, hem de çok.
Keşke diyorum, keşke çocukluğumda yakalandığım hastalıkta ölseydim.
Ölseydim de büyümeseydim. En kötüsüymüş büyümek.
Büyürken bunun yorgunluğunu öğrendim.
Hani sen diyorsun ya şair;
Herkes cennete gitmek ister ama sorsan kimse ölmek istemez.
Nasıl Düşünce anlayışıdır bu.
Kendisi koca bi yalanken, gerçeği aramak gibi bir şey.
Herkes kendi tiyatrosunu oynar oldu bu sahne de,en yalandan repliklerini gerçekleştirir oldu.
Gerçekleştirir de farkına varamaz, yudum yudum boğazından geçen yalanların.
Herkesin hayatı vardır yalandan anlatıkları, birde yalnız kalınca yaşadıkları.
Çocukluğum da hadi aklım ermezdi de anlam veremezdim.
Peki ya şimdi, şimdi de algılayamadıklarımsınız.
Yalan olduğunu bile bile oynamayı kaptırmışsınız bu en acı sahneyi.
İşte isyan değil bu bendeki.
Çünkü ben istemedim böyle zihniyeti bozuk insanların arasında yaşamayı.
Daha 20'li yaşlarda kalbimin 63'lük atışını, beyniminse ölüme hazır olduğunu hissetim. Var mı böylesi.
İşte bu yüzden çocuk yüreğiyle ölmek vardı şimdi şair !

Herşeyi zamanla unuturken biz bizim unutmus oldugumuz herseyınde bizi unutmus olabilecegını fark etmemiz acıtmayacakmı içimizdeki fark etmıs halımızı.

Çirkin olmanın da yararları vardır Çirkin olduğunuzda bilirsiniz ki sizi seven gerçekten seviyor..

parçanın ne anlama geldıgının ,içinde geçen sözcüklerin ne önemi varki.önemli olan sana bırseyler hıssetırebılmesı degılmı.hem aynı dılı konusanlar degıl aynı duyguyu paylasanlar anlasır dimi.

parça güzel ''güzel yüreğine sağlık dostum '' benimkiside merak işte sözcüklerinde dili oluyor bazen bunuda iyi bildiğine eminim

demek maksat altta kalmamak ol o zaman baskın basanındır :D

Ne ibrettir kızarmak bilmeyen çehren. Bırak kardeşim tahsili Git önce edep haya öğren .Mehmet Akif ERSOY

kimseyi ölçüp biçmek değil amacım az biraz makara. neyse sayfanı kirletmim daha fazla.

kimseyi ölçüp biçmek değil amacım az biraz makara. neyse sayfanı kirletmim daha fazla.

bende makara yapma amaçlı söledim ''ölç biç'' sözünü umarım yanlış anlaşılmamışımdır yine ve yine :) sayfa feda olsun sizin gibi dostlara sizden kıymetlimi bunu saymam her zaman beklerim :)

ahhh fayszadelerim ahh isminin basına TC yazmakla olsaydı vatani kurtarmak bende HZ. Yazar olur cennete girerdim.

masadan öyle bir kalkıp gitti ki kendimi garsona bahşiş olarak bırakılan bozuk para gibi hissettim

Geri