Farkettiysen Yalnızlığı Severim

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 2128 gün önce görüldü
Benim cümlelerim gözlerimde iyi bir insan olursan sen bile dinliyebilirsin aslında..

ilerde erkek evladım olursa adını okyanus koycam maksat dalgası büyük olsun...

Hani “ne zamana kadar seveceksin” dersen,Bir tarih veremem aslında...Yan yatır bir sekizi o kadar işte...

Üzgünüm ahbapbu dünyada güvendiğim iki kişi var.Biri benim diğeri de sen değilsin.

Hiçbir şey yakından göründüğü gibi değildir dedi..
Sonra döndüm ve dedim ki; Senin yaşatacağın mutluluğu .....

Dağların bile yer değiştireceğine inanın.Ama insanların huylarını değiştireceklerine asla inanmayın..HzMuhammed (s.a.v)

aga bir sigara olsada yansak la o pis kokunu özledim uçup giden dumanın olayım çekeyimde burnumdan gel la özledim 2 koskoca gün senden uzak olmak koyuyo la adama.Pis kokulum yanan sömeğim ateşinle kafa yaptğım aklımdan bi git lan...

- Az önce o adama ne dedin ?
- Daha hızlı çalışmasını söyledim !
- Ona ne kadar ücret veriyorsun ?
- Günde 15 dolar !
- Ona vereceğin parayı nereden buluyorsun ?
- Malları satıyorum !
- Bu malları kim üretiyor ?
- O yapıyor !
- Bir günde kaç tane mal üretiyor ?
- 50 dolarlık .
- O halde, bırak ona ödeme yapmayı, kendisine daha hızlı çalış demen için sana günde 35 dolar ödüyor !
- Ha? Ama makineler bana ait !
- Peki bu makineleri nasıl elde ettin ?
- Malları satıp aldım !
- İyi de o malları kim yaptı ?
- Kapa çeneni seni duyabilir..

Alıntı

Doğrudan egosundan beslenen biri ne kadar ciddiye alınabilir ki? Sen kimsin yani hatta sen kimsin lan?

Hayatta duyulabilecek en güzel cümle ‘seni seviyorum’ değil, ‘tümörünüz iyi huylu çıktı’dır.

Woody Allen

Bazen ''Nasılsın'' demeye cesaret edemezsin.Çünkü başkalarıyla İyidir bilirsin.

Kimse bilmeyecek seni.
Hiç kimse !
Ben her hecede seni okuyacağım, her şarkıda seni mırıldanacağım, her gece seni anlatacağım yıldızlara.
Kimse bilmeyecek.
Durup dururken gülümseyeceğim, kimse anlamayacak aklımdan senin geçtiğini.
... Bazen sen akacak göz pınarlarımdan. " Neyin var? " diyecekler.
" Hiç " diyeceğim " Hiç bişey. "
Yanımda sen yoksan neyim olabilirki benim kocaman bi HİÇ'ten başka?
Sonra birileri gelecek yerine, sen olmak isteyecekler utanmadan ! İmkansız olduğunu sen dahil kimse bilmeyecek.
Senin yerin başka bende, bambaşka.
Ben sana susacağım çığlık çığlığa, kimse duymayacak.
Hayallerini yaşayacağım, kimse görmeyecek.
Gün gelecek yorulacağım.
" Ben." diyeceğim. " Onu.. " diyeceğim.
Sonrasına gücüm yetmeyecek. " O kim? " diye soracaklar bana.
" O herşeydi ! " diyeceğim.
Sonra ekleyeceğim içimden, " O herşeydi. Ve anlamlı olan herşeyi alıp, gitti !

Elin oğlu (el oğlu ben oluyorum) evlenince diplomana değil yaptığın pilava bakar.

Bir Anne

Şimdi ben buraya neden çıktım? Niçin çıktım? Nasıl çıktım? Bunu izaha gerek yok gördünüz, yürüdüm çıktım! Ama, çıkmamış da olabilirim. Çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. Görünen köy, uzakta değildir. Buraya çıktıksa sonradan çıkmadık mı dedik? Bunlar bi takım uydurma laflardır...
Sahi ya ben buraya neden çıktım? Kim çıkardı lan beni buraya?

Umudumuz Şaban - Seçim Konuşması..

Kemal Sunal anısına..

söylediğin bütün güzel şiirleri cüümleleri kelimeleri harfleri üzerime alınabilirdim.taki farkı farkedene dek sen bilmiyordun.ben ise seni seviyordum..

Tek bir kişiden mi oluşur insan ? İçindeki binlerce ses neyin nesidir peki ? Bazen dimdik ayakta duran insan bazen dizleri üzerine çöker… insan bazen sever bazen nefret eder… güler,ağlar. İnsan büsbütün iyi olamaz büsbütün kötü olamayacağı gibi…
Aynalar asla yalan söylemezmiş insana…
Asıl soru aynalara hangi yüzünle baktığın…

Geri