İki nokta
Üye
Evet az kaldı deniz sezonu açılacak.. .pdiyete de başlanılacak daha dur .p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet az kaldı deniz sezonu açılacak.. .pdiyete de başlanılacak daha dur .p
Napıyorum ben burada bi anlasam
Hoş geldinBeni mi bekliyodun, geldim 😘 😄
Yine mi satıldı? Ne olduForumun domaininde yatır falan mı var acaba sahiplenen geri satıyor lanetli bir şey olabilir araştırılmasini talep ediyorum
Yok yok satılmadı öyle aklıma geldi )Yine mi satıldı? Ne oldu
bende sürekli oluyor sesi de geçtim mesajı da görüp yazarım diyorum 2 ay sonra aklıma geliyor ya da yazdım muhabbet bitti sanıyorum sonra görüyorum hiç cevap vermemişim.Cok sevdigim 1yakin arkadasima 1sebepten mesaj atmistim. O da 6 saat sonra ses ile yanit vermis. Ve ben bu sesi gorup o an musait olamadigim icin dinleyemedim dogal olarak yanit atamadim.
Simdi az1az once bakinirken cok fazla asagi kaydirdim ve o sohbete denk geldim.
yanit atmamisim! Gecen ay'in 20sinde attigi sesi dinlemek bugune nasip oldu... aglamak istiyorum...
bende sürekli oluyor sesi de geçtim mesajı da görüp yazarım diyorum 2 ay sonra aklıma geliyor ya da yazdım muhabbet bitti sanıyorum sonra görüyorum hiç cevap vermemişim.
geçenlerde forumda yazmıştım Nyctophilia da kısa bir tespitte bulunmuştu hatta ne yazmıştı hatırlamıyorum ama kesin doğru bir şey demişti.
Ozan Güveni mekandan attıranların sonrasında toplaşarak mekandan çıkıp after party olarak Kanye West konserine gittiğini zannetmiyorum :d Farklı 2 kitle imoOzan Güven’i Kadıköy’de mekandan arttırıp Kanye West konserini hıncahınç doldurmak… Tutarsızlık, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, pabucumun feministleri, pabucumun entelleri ve duruma uygun birkaç deyim daha. Cem Karaca’nın yarım porsiyon aydınlık şarkısı gibi.
kadın avukat çıkmış, eski eşine şiddet uygulayan rapçi şehinşah’ın avukatlığını yapıyormuş.Ozan Güveni mekandan attıranların sonrasında toplaşarak mekandan çıkıp after party olarak Kanye West konserine gittiğini zannetmiyorum :d Farklı 2 kitle imo
kadın avukat çıkmış, eski eşine şiddet uygulayan rapçi şehinşah’ın avukatlığını yapıyormuş.
kadında yok yok, her şey var.
Ozan Güveni mekandan attıranların sonrasında toplaşarak mekandan çıkıp after party olarak Kanye West konserine gittiğini zannetmiyorum :d Farklı 2 kitle imo