Fark Ettim de...

Konu sahibi son olarak 1018 gün önce görüldü
Gitmiştir ya da gitmemiştir:d o olaya atıfla konuyu kanye west konserine getirdim. ozan güven, sektörden kısmi olarak dışlandı, gücümüz ancak ozan güven’i tokatlamaya yetiyor herhalde:d kanye west olunca problem yok sanırım, ozan güven tokatlayanlardan konsere giden mutlaka vardır:d avrupa konserleri iptal ama türkiye konseri hıncahınç dolu, böyle tiplere prim verenlere öfkeliyim.
Ben cidden toplumun gerisinde kaldım, Kanye West i Türkiyede izlemek isteyen 100k kisi olması ve bir sürü para vermeleri (biletler pahalıymış baya) beni çok şaşırttı.

Benim de umudum Avrupadan, Balkanlardan falan izlemeye gelenler olmuştur ondan kalabalıktır inşş.

Toplumlarda çok zeki insanlar var. Bu zeki insanlarin varlığı ve ortama kattığı kalite paha biçilmez.
Fakat her insanin yenildiği şeyler olduğu gibi onlarında gardinin düştüğü şeyler mevcut.
Neden gard dedim ? Çünkü zeki insanlar her adımlarını düşünerek atarlar ve en az zararla çıkarlar herşeyden.

İnsan dünyası diye nitelendirdigim bu dünyada kontrol edebildigi kadar güç sergiler her birey, fakat ezber bozan her neye denk gelirse alt üst olur ve bir dönem sendeler.

Doğası hesapsız ve plansız insanlar yani olduğu gibi yaşayan insanlar, her adımı defalarca hesaplayan ve bundan yorulsa da asla vazgeçmeyen insanları farketmeden yendiler.

Ödülleri ise daha kolay geçen bir yaşam ve bir tutam huzur )

Çalışmayınca kafayı yiyormuşum
Onu anladım

@Jayus 1000kitap diye bir uygulama var orayada wattpad tarzı bir bölüm yapmışlarrrr hikaye yazıyosun ve hikaye okuyosun falan karşıma da direkt askeri kurgu çıktı fjskfkskdk

Çokomelden sonra topkek yenilmemeliymiş

• Korkunç
Tepkiler: ne
Geri