Fark Ettim de...

Konu sahibi son olarak 1018 gün önce görüldü
millet birbirine girmeye bahane arıyor
bu ortamda sevişilmez ya

Forumun domaininde yatır falan mı var acaba sahiplenen geri satıyor lanetli bir şey olabilir araştırılmasini talep ediyorum

Cok sevdigim 1yakin arkadasima 1sebepten mesaj atmistim. O da 6 saat sonra ses ile yanit vermis. Ve ben bu sesi gorup o an musait olamadigim icin dinleyemedim dogal olarak yanit atamadim.
Simdi az1az once bakinirken cok fazla asagi kaydirdim ve o sohbete denk geldim.
yanit atmamisim! Gecen ay'in 20sinde attigi sesi dinlemek bugune nasip oldu... aglamak istiyorum...
bende sürekli oluyor sesi de geçtim mesajı da görüp yazarım diyorum 2 ay sonra aklıma geliyor ya da yazdım muhabbet bitti sanıyorum sonra görüyorum hiç cevap vermemişim.
geçenlerde forumda yazmıştım Nyctophilia da kısa bir tespitte bulunmuştu hatta ne yazmıştı hatırlamıyorum ama kesin doğru bir şey demişti.

Her seyi cok bosveriyorum, insaallah tespitin sonucu beni kotuleyen 1sey degildir...😅😅 amin :d adfffd

bende sürekli oluyor sesi de geçtim mesajı da görüp yazarım diyorum 2 ay sonra aklıma geliyor ya da yazdım muhabbet bitti sanıyorum sonra görüyorum hiç cevap vermemişim.
geçenlerde forumda yazmıştım Nyctophilia da kısa bir tespitte bulunmuştu hatta ne yazmıştı hatırlamıyorum ama kesin doğru bir şey demişti.

Ozan Güven’i Kadıköy’de mekandan arttırıp Kanye West konserini hıncahınç doldurmak… Tutarsızlık, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, pabucumun feministleri, pabucumun entelleri ve duruma uygun birkaç deyim daha. Cem Karaca’nın yarım porsiyon aydınlık şarkısı gibi.

Tayland aşırı ucuz ve herşeyin orjinal görünümlü çakması var. Aldığım çanta beymende 150 bin lira ay ben 3500 tl değerine iki tane alıverdim.

ahahaha neler aldım neler ek bir bavul daha almak zorunda kaldık aldığım şeyler sığmayınca bundan ötürüüüü kocam Tayland dan beri bana trip atıyor :)))

Ayyy yesinler tribini :))

Yami bir ara Tarkan klibi gibi ömrüm vardı ölürüm sana filan şimdi toprak güveç işte kuru fasulye filan derken ilk defa yemek kabından dolayı biriyle küsüyorum yami yaşlandım biraz ama bu kadar da değil ya...

Olsun, savaş sabaştır somuçta.

Yine de erik gibiyim, bakın erik;

neyse şimdi fotoğraf bulamam işte zihninizdeki erik.

1780249451920.png

: )))))))))))))))))))
britneyım spearsım burada oynamış.: )))

Ozan Güven’i Kadıköy’de mekandan arttırıp Kanye West konserini hıncahınç doldurmak… Tutarsızlık, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, pabucumun feministleri, pabucumun entelleri ve duruma uygun birkaç deyim daha. Cem Karaca’nın yarım porsiyon aydınlık şarkısı gibi.
Ozan Güveni mekandan attıranların sonrasında toplaşarak mekandan çıkıp after party olarak Kanye West konserine gittiğini zannetmiyorum :d Farklı 2 kitle imo

Ozan Güveni mekandan attıranların sonrasında toplaşarak mekandan çıkıp after party olarak Kanye West konserine gittiğini zannetmiyorum :d Farklı 2 kitle imo
kadın avukat çıkmış, eski eşine şiddet uygulayan rapçi şehinşah’ın avukatlığını yapıyormuş.
kadında yok yok, her şey var.

kadın avukat çıkmış, eski eşine şiddet uygulayan rapçi şehinşah’ın avukatlığını yapıyormuş.
kadında yok yok, her şey var.

Yes biliyorum bu kadını etkileşim manyağı bir tip. Ama yine de Kanye West konserine gitmemiştir. Ucuz kadıköy barlarındaki yee yooo repçiler falan.

Gitmiştir ya da gitmemiştir:d o olaya atıfla konuyu kanye west konserine getirdim. ozan güven, sektörden kısmi olarak dışlandı, gücümüz ancak ozan güven’i tokatlamaya yetiyor herhalde:d kanye west olunca problem yok sanırım, ozan güven tokatlayanlardan konsere giden mutlaka vardır:d avrupa konserleri iptal ama türkiye konseri hıncahınç dolu, böyle tiplere prim verenlere öfkeliyim.

Geri