İyi ki Farah senin gibi düşünüp affetmedi de boşandı, yapma yavrum ya jdjdkdnkGururda bayağı yakışıklı ya öyle kocam olsa bende affederim bu arada fjskfkskdk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İyi ki Farah senin gibi düşünüp affetmedi de boşandı, yapma yavrum ya jdjdkdnkGururda bayağı yakışıklı ya öyle kocam olsa bende affederim bu arada fjskfkskdk
Geri evlenecekler ki boşuna boşandı yakışıklı zengin mis gibi niye kaçıralım ki bebişim tek kusuru sarışın oluşu o da nazar boncuğu der geçeriz fjskfkskdkİyi ki Farah senin gibi düşünüp affetmedi de boşandı, yapma yavrum ya jdjdkdnk
XJDJNDKDVZJZBSKHJFKD sarışın olduğu için sevemiyorum ben ya...Geri evlenecekler ki boşuna boşandı yakışıklı zengin mis gibi niye kaçıralım ki bebişim tek kusuru sarışın oluşu o da nazar boncuğu der geçeriz fjskfkskdk
Bizim sarışın nefretimiz fjskfkskdk esmer en iyisi yaXJDJNDKDVZJZBSKHJFKD sarışın olduğu için sevemiyorum ben ya...
Esmer olsun 71526252726 kuruş fazla olsun..Bizim sarışın nefretimiz fjskfkskdk esmer en iyisi ya
Esmer olsun bordo bereli yüzbaşı olsun 38372737372282827372727 kuruş fazla olsunnnEsmer olsun 71526252726 kuruş fazla olsun..
Asker olsun ya işi o olduğu için sıkılır evde bir şey demez bence kedi olur inşşAskeri kimlik olmak zorunda diil ya çekmezsiniz disipline eder koğuş kalk der
İmkansiz SAKIN ÖYLE BİRİNE KAPİLMA 🫤Asker olsun ya işi o olduğu için sıkılır evde bir şey demez bence kedi olur inşş
Askerim demeden a desin gelinlik bakmaya başlarım valla fjskfkskdk hem doğum haritama göre kocam asker olacakmış kaderim bu benim ne yazılmışsa o 😌İmkansiz SAKIN ÖYLE BİRİNE KAPİLMA 🫤