Fark Ettim de...

Konu sahibi son olarak 1017 gün önce görüldü
Beş parmağımda dört dört buçuk marifet...

Evet. Herkes kendini on parmağında on marifet olarak satar ama ben asla... Ben solağım, sağ elimi pek kullanmam, sağ elimin parmaklarında herhangi bir marifete rastlamadım. Solak olduğum için tüm maharet sol parmaklarımdadır. Yarım yahut bir marifetimi de alçakgönüllü olmamdan dolayı kırdım. Allah teala herkesi, evet beni bile kusurlu yaratmıştır... Vardır elbet bir marifetsizliğimiz.

Sizden laf çıkmaz sol işaret parmağımda zaman zaman marifetsizliğe şahit olmuyorum değil. Mesela lambayı yakmak için anahtar çıt çıtına bazen ilk hamlede dokunamıyorum, hassasiyetinde bir sorun var gibi, ya üstüne ya altına dokunuyorum, boşa dokunmuş oluyorum.

Diğer parmaklarım iyi ama. Sol işaret sıkıntı biraz ondan dolayı kırdım aslında. Demezler mi, bu da eliyle bir lambayı yakamıyor demezler mi? Bekâr bir erkekin tek başına ışığı açması ne kadar doğru... Ne yani millete uyumadım gel-gel mi yapıyorsun ırz düşmanı seni.

Bankadan kredi cekcem eger verirlerse. Bahce yarim kaldi daha cati vs. Babada para kdndini crkti adam kőye 0dan ev insaat ediyor lol. Yapcak birsey yok bitsin artik biktim tasindan topragindan merdiveninden zartindan zortundan

Kizin hirkasini cikarttimdi sabah cok sicak, diye ama hava kapandi gok gurultulu sekilde firtina koptu kopacak gibi... insaallah okul donusu usumus vaziyette gelmez, amin...

abim yaşlanmış.
eskiden ne desem terslerdi, her şeye cins cins tepkiler verirdi, bir günümüz tartışmasız geçmezdi.
bi ponçiklik, bi sevimlilik çökmüş üstüne.
hiç alışık değilim bu haline.: ))

Bankadan kredi cekcem eger verirlerse. Bahce yarim kaldi daha cati vs. Babada para kdndini crkti adam kőye 0dan ev insaat ediyor lol. Yapcak birsey yok bitsin artik biktim tasindan topragindan merdiveninden zartindan zortundan
sizin orada faiz oranları kaç

Òf deniz shortu nasi yakışıyor ya üzerine bi beyaz gömlek giyomoff erirsin bak

Geri