Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri
Öğretmen derste Ali'ye sorar:
- İngiltere nerededir?
Ali:
- Bilmiyorum, öğretmenim.
Öğretmen:
- Git evdekilere sor, yarın tekrar soracağım.
Ali eve gelir ve babasına sorar.
Babasi:
- Tam olarak bende bilmiyorum nerde diye, ama çok uzakta olamaz, çünkü bizim şirkette bir tane İngiliz calışıyor, işe yürüyerek geliyor.
-Aloo, parayı ödemezsen
çocuğunuzu göremezsiniz.!
+Nasıl ya,benim çocuğum burda
zaten,kaçırılmadı ki.!?
-Kesicez lan elektriğinizi
karanlıktan göremiceksin,yatırın
artık şu elektrik faturasını.!.d
Tanımadığın insanların profil fotoğraflarına 'canım çok güzelsin' yorumlarına 'teşekkür' ile cevap veriyorsan, yolda yürürken sana 'çok güzelsin' diyen adama küfür etmiceksin hanımefendi..
Öğrenci, 16 yıl uzunluğunda, 832 hafta çapında, 170 ay genişliğinde, tünaydın ile yatıp iyi dersler ile uyanan, disiplin ile uslanan, tost ile beslenen, önlük ile süslenen, eski model, 6 ders 5 teneffüs gücünde, hocanın iler...i itmesi, müdürün geri tepmesi ile çalışan, cetvel ve elle dayak yiyebilen, gömlek ile kravat arasına sıkıştırılmış, çantayla bağlanmış, bir gün okul bitecek diye kandırılmış, Allah'ın en aziz kuludur.